الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه احتمالا وضع مالی خوبی نداری، احتمالا باید کارشناسی رو اینجا بخونی و برای مقاطع ارشد و دکترا اقدام کنی. و رتبه کنکورت اونقدر توی اون مقاطع فک نمیکنم مهم باشه. رزومهت مهمه، و مدرک زبان. آیلتس هم خب آزمونیه که برگزار میشه براش باید درس بخونی و نمرهای که مد نظر دانشگاه مقصدت هست رو کسب کنی. برای بورسیه هم اول باید کشوری که میخوای بری رو با توجه به علاقه خودت و رشته تحصیلیت انتخاب کنی، و برای دانشگاههای مختلف درخواست بفرستی. بعضی از بورسیه ها از طرف خود دانشگاه هست بعضیا از طرف دولت و... خیلیا هم بورسیه نمیشن، چون خیلی رقابتی و سخت هست ولی دانشگاهها و کشورهایی رو انتخاب میکنن که دانشگاه رایگان هست و برای هزینهی زندگی کار پاره وقت انجام میدن.
دانشگاه چی؟شریف ،امیرکبیر یا تهران قبول بشم فایده ای ندارد زیاد؟
خوب رنکینک دانشگاه میتونه موثر باشه ولی از اون مهمتر همکلاسی هست شما در دانشگاه های تراز اول با همکلاسی و اساتید سطح بالاتری در ارتباطی که ناخودگاه مسیر براتون راحت تره
ولی این به معنی نیست که از دانشگاه های دیگه نمیشه اپلای کرد
دانشگاه چی ربطی نداره؟مثلا شریف قبول شم یا تهران و امیرکبیر.ایتلس چجوری هست چه کتابهایی براش بخونم؟و ...
دانشگاه بجز چند تا دانشگاه برتر کشور مثل همین شریف و تهران، عملا تاثیر خاصی نداره. من خودم آزمون آیلتس ندادم ک راهنماییت کنم ولی پیشنهاد میدم دوره های مخصوص همین آزمونو شرکت کنی.
رزومه برای هر رشته فرق میکنه. ولی خب برای اکثر رشتهها، معدل دانشگاه خیلی مهمه و همینطور داشتن مقاله خوب