2777
2789

گیر داده بمن 

میگه زحمتت چیه ، لباسارو میندازی ماشین ،خودتو که نمی‌کشی ، همیشه هم کارات مونده . منتظری من از کاربیام تا کمکت هم کنم . کلا چیزای ک شده ازش کمک خاستمو به روم میزنه که تو زن نیستی . 

اصلا نمیخام ریختشو‌ ببینم ، از اول زندگی اخلاق ش همین بوده و هست ، از روز اول هم گفتم برو دنبال زن مورد علاقه ت .طلاقمم نمی‌ده .

تازگیا قلبم درد می کنه 😞😞جالبه همیشه انتظار محبت هم داره میگه اخلاق هم نداری 🥺،ب هرچی فکر کنید گیر میده

فقط خدا.🦋💜💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یبار مسئولیت بده بهش از دور که ادم نگاه میکنه فک میکنه کار خاصی نیس

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مردا چشم بصیرت ندارن شوهر من پارسال دو سه روز عمل کرده بوده خونه خوابیده بود میگفت تو همیشه اتقدر راه میری تو خونه کار میکنی چرا تموم نمیشه .گفتم پ ن پ یه بار تمیز میکنم هر سال تافت میزنم همونجوری میمونه 

فکر می کنه خونه داری راحته مسخره می کنه

بزنش

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

کارهای سنگین مثل جابجایی مبلی ...پرده رووصل کردن تنظیم وماهواره ووووایناگارمرده ....حالاخدایی بعصیهاسوگلی خدان میری میبینی دارن توالت میشورن حالااین شوهرتونیست توهم سوگلی مثل من نیستی همه کارهاروبکن امثال اونکارهایی روکه گفتم بهش بسپار......روکاغذبنویس روزبعدچکاربایدبکنی من همیشه به مادرم میگم کارکردنوبلدنیستی میزاری میزاری عین بچه هاشب امتحان...   باباشنبه اتاقها. یکشنبه سرویس و وو. دیگه احتیاجت به کسی نمی افته روبندازی برات کارکنن 

اگه میخوای زندگیتو نگه داری....هر وقت حرفی زد بخند و رد شو

اگه اهل جواب دادنی و فکر می کنی باید جوابشو بدی و آدمیه که جواب ندی بدتر میشه توام نقطه ضعف ها و کم کاریهاشو بیار جلوی چشمش

اگه بانویی هستی که دنبال یکی بدو نیستی و محترمی، هر وقت اومد خونه یا خونه بودین کاری کرد ازش تشکر کن و هواشو داشته باش، مثلا براش میوه خورد کن و چایی بیار یا شیرینی و کیک خونگی درست کن داغ براش ببر بگو خوب شده؟.....این مدل کارها اخلاق مردو عوض میکنه