2777
2789

تا جایی که میدونم مربوط به مهارت دست ورزیش میشه

بعدن تو مدرسه برای مشق نوشتن سختش میشه و مشکلات شروع میشه

بنظرتون چیکار کنم؟

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

هیچی

پسر منم از نقاشی کردن متنفر بود من مجبورش نمیکردم

تو نوشتن هم مشکلی نداشت

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم همینه، ب من میگ بیا نقاشی بکشیم بعد میشینم براش نقاشی میکشم و باز منو مجبور میکنه رنگش کنم خ ...

من نگران نقاشیش نیستم برام مهم نیست

نگران اینم دو سال دیگم که میخواد بره مدرسه

براش مشق و تکالیفشم همین داستان باشه

هیچی پسرهای منم دوست نداشتن مداد بگیره دستش خط هم بکشه خوبه خط شکسته خط خمیده دایره همینها خوبه دستورزی میشه براش خط خطی خیلی خوبه بالا پایین

چپ راست  کم کم خمیده همین جوری تا یادبگیره مداد دستش بگیره نقاشی یکم سطحش بالاتره از ساده از خط نقطه شروع کن تا کشیدن نقاشی ذهنی چون باید ذهنش بتونه اون چیزی که تصور میکنه بکشه

هیچی پسرهای منم دوست نداشتن مداد بگیره دستش خط هم بکشه خوبه خط شکسته خط خمیده دایره همینها خوبه دستو ...

من میترسم چون دوست خودم این مدلی بود

تو کلاسم نمیتونست بیشتر از ۵ دقیقه بنویسه

میگفت دستم خسته میشه

خونه هم تا نوشتن تکالیفش چند ساعت طول میکشت چون هم کند مینوشت هم مدام میگفت خسته شدم

اخر سر چند بار کتک مفصل از مادر خورد تا درست شد

میدونم اینم در اینده مدام این مدلی میشه

خمیر بازی دوس داره؟

اره اونو دوست داره

از شن بازیم خوشش میاد

اما تایم مداد دست گرفتنش به ۳ دقیقه هم نمیرسه

رنگ امیزی که اصلا

الان مداد رو میتونه دست توی دستش بگیره ؟چون این مهمه بعد خط خطی پر رنگ یا کم رنگ تسلط روی گرفتن مداد و اینکه بتونه رد مداد توی دستش روی کاغذ اندازه باشه

از نقاشی مهمتره 

بعد خمیر بازی گل بازی کار با لگو و خونه سازی خیلی خوبه باید مچ دستش قوی باشه تکنیک پنجه کردن هم خوبه بگو انگشتات رو مثل پنجه گربه کن جمع و بسته کردن انگشت ها جمع کردن مهره ها با دونه تسبیح و نخ کردنشون هم تمرکز رو زیاد میکنه 

خواهشا زیاده روی نکن کم کم چون سختگیری زیاد بچه رو زده میکنه

اره اونو دوست دارهاز شن بازیم خوشش میاداما تایم مداد دست گرفتنش به ۳ دقیقه هم نمیرسهرنگ امیزی که اصل ...

خمیر بازی بازی کنه. با گل سفالی چی درست کنه. کاغذ با دستش مچاله کنه با دستش. تو یه ظرف لوبیا و نخود بریز دونه دونه جدا کنه از این توپ ها هست وسایل ورزش ها میفروشن  فمر کنم توپ ضد استرس اسمش هست همون بگیر تو دستش فشار بده. انگشتاش برا مداد گرفتن تقویت میشه 

همون خمیر بازی بده دستش بازی کنه حالا رنگ امیزی دوس نداره زور نیس ک😂

بحث زور نیست

اینو تقریبن تو‌ تمام پست هام توضیح دادم

مگر من الان محتاج رنگ امیزی و نقاشی اون هستم ؟

عرض کردم اینکه اصلا حوصله مداد دست گرفتن و نقاشی و ..نداره در مورد اینده که وارد پیش و مدرسه میشه و باید نوشتن رو انجام بده نگرانم کرده

خیلی از راهنمایی های تک تک تون ممنونم

اما کاش بخونید و برای دغدغه شخصی که تایپک میزنه نظر بدید نه چیزی اصلا مد نظرش نیست !!

بحث زور نیستاینو تقریبن تو‌ تمام پست هام توضیح دادممگر من الان محتاج رنگ امیزی و نقاشی اون هستم ؟عرض ...

ببین وقتی تو موقعیتش قرار بگیره انجام میده من پسرم کوچک بود میخواستم شعر یادش بدم گوشش میگرفت نه نمیخوام  تو مهد هم همین بود نقاشی هم دوست نداشت. کلاس اول که رفت معلمش گفت انگشتاش ضعیفه برا مداد. همین کارایی که بالا تر گفتم  انجام دادم خدا روشکر خوب شد الان  ماشاالله انقدر تند و سریع مینویسه