2777
2789

سلام خودم نشدم پسر خالم شده من امروز فهمیدم

یه قرعه کشی هست بین ۱۰۰۰ نفر باید کد بخری شرکت کنی به خودت بستگی داره چقدر بخری من میترسم الکی باشه واقعا میشه نفری ۴۰۰ هزارتومن بدن چطو اینا ماشین درحد صفر میدن مگه چقدر براشون سود داره

با چشام دیدم ولی باورم نمیشه بنظرتون بین ۱۰۰۰ نفر یه کد بگیرم شرکت کنم شانسشو دارم اصلا باور دارین به اینچیزا یا الکیه؟

تبلیغ نیست نه ایدی میدم نه معرفی میکنم پس نپرسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارصد تومان رو برمیگردونن ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هنوز آدمایی هستن که‌ گول این چیزا رو بخورن🫤

واقعیه بعضی پیج ها پول میگیرن قرعه کشی میکنن مثلا؛ بین چند نفر  و ماشین میدن   یکی از اشناهاما هم 405 مدل90 با 350 تومن برنده شد.

ولی خب شانسیه دگه

اونا هم سود خودشون دارن 1000 نفر ثبت نام کنه کلی پوله