2777
2789

من دوست ندارم بدم میاد برم خونشون

احساس غریبی دارم حس خوبی ندارم 

شوهرمم اصرار داره باید بیاین

چکار کنم بهش بگم نمیخوام بیام خب 😣

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا نرو رفتی حساس نشو سخت نگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

با همسرت میری دیگ،برو شاید خوش گذشت

بخدا اصلا نمیتونم برم بدممم میاد برم مهمونی 

مخصوصا خونه اینا قبلا دیدمشون خانومش زیادی خودشو میگیره حس بدی میگیرم 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

خوب برو نری شوهرت تنها می‌ره بدتره که

من ک کاریش ندارم تنهایی بره ولی من واقعا نمیتونم برم 

فقط نمیدونم چجوری راضیش کنم چون نیام اعصابش خورد میشه 

خیلی موقع ها این حسو داریم ولی وقتی میریم کلی بهمون خوش میگذره

آره ولی نمیتونم برم واقعا 

حالا یه فرصت بده بهشون و برو شاید آدمای خونگرمی بودن 😃

رفتم قبلا خونشون تولد دخترشه نمیخوام برم واقعا دیگه

بخدا اصلا نمیتونم برم بدممم میاد برم مهمونی مخصوصا خونه اینا قبلا دیدمشون خانومش زیادی خودشو میگیره ...

وااااای پس نرو

ما یه تجربه این مدلی داشتیم خانمه خیلی خودشو می‌گرفت درصورتیکه شوهر من فقط همکارشو میشناخت انصافا همکارش پسر خوبی بود

فکر کن چون وضع زندگیشون بالاتر از ما بود خانمه به چشم تحقیر به ما نگاه می‌کرد دوتا دختر داره،من پسرم به دنیا اومد(البته من جنسیت اصن برام مهم نبود اتفاقا دختر دوس داشتم چون خودم خواهر ندارم) ،اومدن دیدنش داشت از حسادت می‌ترکید چندین بار بهم گفت پسرت خیییلی زشته

درصورتیکه پسر من الان فوق العاده خوشگله

بعدا هم فهمیدم رفته پیش خانمای دیگه پشت سر من چرت و پرت گفته....دیگه کلا قطع ارتباط کردیم باهاشون

اگه بار اوله برو شاااید دوستای خوبی شدن براتون اما اگه خوشت نیومد ازشون برا دفعات بعدی قیدشونو بزن

قبلا دیدمشون حس خوبی ندارم حقیقتش