2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بعد زایمان چه روزای اول چه چند ماه یا چند سال بعد

من سه تا زایمان داشتم فقط همون پروسه زابمان سخته بچه که دنیا بیاد انگار نه انگار زایمان کردی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بدن کی ترمیم پیدا میکنه؟درد و ایناش تا کی میمونه آدم تا کی توی رخت خوابه نمیتونه پاشه

عزیزم همون موقع بلافاصله می تونی پا بشی کارهات کنی بدن یه کم ضعیف هست باید بهش برسی تقویت کنی ولی تو رختخواب نمیخواد بخوابی دائم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بدن کی ترمیم پیدا میکنه؟درد و ایناش تا کی میمونه آدم تا کی توی رخت خوابه نمیتونه پاشه

بدن ها فرق می‌کنه ولی بعد زایمان طبیعی خودت همه ی کارای بچتو انجام میدید راحت راه میری و سرحالی فقط باید تا چند روز خوب استراحت کنی و روغن زرد و کاچی و گوشت گوسفندی بخوری تا بدنت قوت بگیره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔