2777
2789

هرررر کاری مییکنممم رو پهلوی چپ نمیخوابه.  به پشت هم وقتی خوابه میچرخونم. فقط دوست داره به پهلوی راست باشه 

چندبار تو خواب به پهلو چپ خوابوندم بیدار شده😩

رفلاکس هم که داره باید خوابش سنگین شه به پشت بخوابونمش یا وقتی هم بیداره همش به پشت هست فرم سرش یکم کشیده شده

با بالش سرش تنظیم کن ، از نوزادی بایدیک بار  به چپ و یک بار به  راست سرش بخوابونی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ثابت نمیمونه 

عوض میشه 

من متکا ی مخصوص هم خریدم بدرد نمیخورد نری بخری 

اشغال بود واقعا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

فرم سر بچه ارثی هست بعد از اینکه بشینه فرم سرش ثابت میشه الکی اذیتش نکن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اصلا ثابت نمیمونه عوض میشه من متکا ی مخصوص هم خریدم بدرد نمیخورد نری بخری اشغال بود واقعا

یعنی درست میشه؟ببین الان به پهلو راست هست با این حال هی خودش تو خواب تکون میخوره اگه الان بچرخانم به چپ بیدار میشه 

چراااا

چون بچه تا یک و سال نیم سرش شکل میگیره 

الان کوچیکه یه چند ماه دیگه خودش تو خواب غلط میزنه سرش شکل میگیره

فقط طاق باز نزار سرش پخ نشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بزار کنج دیوار و سمت چپش بالشتای بزرگ و زیاد بزار که اصلاا نتونه صورت و بدنشو بچرخونه سمت چپ .به جوری سمت چپ رو شلوغ کن که کلافه بشه و بچرخع .وقتی خوابید بچرخونش سمت راست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یعنی درست میشه؟ببین الان به پهلو راست هست با این حال هی خودش تو خواب تکون میخوره اگه الان بچرخانم به ...

به همه طرف بخوابون 

اره الان خوب سفت نشده هنو سرش 

درست میشه قشنگ

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پخ چجوریهالانم وقتی به پهلو میزارم صبح میبینم طاقباز خوابیده خودش

پشت سر ، صاف میشه گرد نیس

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم