2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 229 پست
سرچ کن حق طلاق بلاعزل توکیل بغیراگر این نوشته نشه زن نمیتونه راحت جدا بشه یعنی الکی یعنی شوهر میتونه ...

آخه شنیده بودم حق طلاق کلا ۶ ماه وقت داره بعد ۶ ماه خودش باطله ؟ همین بلاعزلو میگفتن پس

الان خونه خودتی دیگه انشالله؟ 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
ای وای خدا لعنتشون کنه پس چرا همچین چیزی میدن اصلا وقتی بدرد نمیخورهاوووف وکیلم میگه بهش بگو به اسمم ...

برای منم عجیبه والا وقتی به درد نمیخوره برای چی میزنن

فقط این نیست خیلی چیزای دیگه هست

رسما الکیه مثل همین به نام زدن خونه و ماشین باید اینا درج بشه نشه مرد میره باطل میکنه پس میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه شنیده بودم حق طلاق کلا ۶ ماه وقت داره بعد ۶ ماه خودش باطله ؟ همین بلاعزلو میگفتن پسالان خونه خود ...

نه بلاعزل و حق توکیل بغیر باشه دیگه میشه هر زمان خواستی ازش استفاده کنی

برای من نبود باطل شد رفت

اره خونه خودمم گلم مشکلمون حل شد خداروشکر راضیم

برای منم عجیبه والا وقتی به درد نمیخوره برای چی میزننفقط این نیست خیلی چیزای دیگه هسترسما الکیه مثل ...

خب عزیزم اون با زدنش باشه منم میدونم چیکار کنم سریعا میرم میزنم به اسم کس دیگه تا دوباره طرف بزنه به اسمم میرم میگم من از فلانی خریدم ، قطعا یه راهی داره دیگه من زرنگ تر از اونم

اون قدیم بود خانوما اطلاع نداشتن اطلاع رسانی کم بود سرشون کلاه میرفت هر چی بودو مردا از دستشون میگرفتن

نه بلاعزل و حق توکیل بغیر باشه دیگه میشه هر زمان خواستی ازش استفاده کنیبرای من نبود باطل شد رفتاره خ ...

آها 

خدارو هزار مرتبه شکر که باطل شده خیلی خوشحال شدم برات انشالله خوشبخت ترین بشی😍

واقعا هر چیزی یه حکمتی داره ببین یه لحظه عصبانیت چی به سر زندگی میاره

خب عزیزم اون با زدنش باشه منم میدونم چیکار کنم سریعا میرم میزنم به اسم کس دیگه تا دوباره طرف بزنه به ...

قانون خیلی پیچیده تر از این حرفاس

و مردها هم گرگ و زرنگ میدونن چیکار کنن

به اسمت میکنن ولی حق فروشش رو نداری 😅

یعنی میدونن چه نوعی باشه نتونی کاری کنی

نه میتونی بفروشی نه به اسم کس دیگه بزنی سوری بفروشی

آها خدارو هزار مرتبه شکر که باطل شده خیلی خوشحال شدم برات انشالله خوشبخت ترین بشی😍واقعا هر چیزی یه ...

نه خب اگر بود بهتر بود 😅😂 از باطل شدن و بی ارزش بودنش هنوز ناراحتم این حقه منه مثل یک مرد حق طلاق داشته باشم چون شوهرم میدونه من مهریه هرگز ازش نمیگیرم خودم نمیخوام ولی رو حق طلاقم حساسم چون حق انسانیه منی 

قانون خیلی پیچیده تر از این حرفاسو مردها هم گرگ و زرنگ میدونن چیکار کننبه اسمت میکنن ولی حق فروشش رو ...

آخه الان افتادیم تو دادگاه بگم به اسمم بزن بخواد بزنه قطعا با خودم وکیلمو میبرم تا بخونه اوکیو داد امضا میکنم 

یا همینطور حق طلاق قطعا با وکیلم میرم یا در جریانش میزارم همینطوری امضایی نمیزنم

یه وکیل گرفتم خانومه ولی از مرد مردتره ینی طرفو میکشه زنده میکنه طرفو به گریه میندازه آشناست چند تا پرونده اینطوریو دیدم برده

نه خب اگر بود بهتر بود 😅😂 از باطل شدن و بی ارزش بودنش هنوز ناراحتم این حقه منه مثل یک مرد حق طلاق ...

چرا مهریه نمیگیری؟

کلا نمیخوام ی مدت برگردم خیلی اذیتم کرده فقط نمیخوام مقصر قضیه بشم تعادل نداره هر دقیقه ی فاز داره چ ...

چون احساس بیعرضگی میکنه

خودشو باعث سختی‌های شما میدونه

طلاق راهش نیست 

همسرشی کمکش کن نجاتش بده

دوستم دقیقا مثل شما بود یهو زندگیش با اومدن بچه اش عوض شد انگار قدمش پراز برکت بود الان دوتا خونه دوتا ماشین بچه هاش شغل عالی 

باور کن اونم توالت تو زیر زمین 

حموم نبود آب داغ می‌کرد گوشه ی حیاط پرده میزد

یه اتاق دوازده متری با دوتا بچه

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

دوستم میگه با این دوره زندگیم بهشت شده 

با یه سری ترفند شوهرت خودش متوجه میشه باید نجاتت بده از این اوضاع

وقتی نداره چی بده الانم که قانون سالی نیم سکه میخواد بندازه اونم نخواستم بعد من قصد جدایی ندارم اصلا

واسه منم چیزی نداره ولی میگفت کار میکنم مهریتو میدم فقط برو میخوام طلاقت بدم

منم رفتم اجرا گذاشتم بزار بده ببینم، فرقی نمیکنه سالی یکی یا نیم یا ربع همین که بهم بدهکاره و عدم خروج از کشور داره همین که یادش بره سریع حکم جلبشو قراره بگیرم برام کافیه.

چون احساس بیعرضگی میکنهخودشو باعث سختی‌های شما میدونهطلاق راهش نیست همسرشی کمکش کن نجاتش بدهدوستم دق ...

دیک نمیخوام تلاش کنم اون همچنین احساسی نداره اون قد اعتماد بنفس داره ک نگو تو فکرش بی نظیره مثل اون نیست ن عزیزم رود خونه ای توش آب نباشه هر چقدرم آب بریزی رودخونه نمیشه من ۸سال از عمرمو بپاش ریختم ۸سال فقط اسمش  قشنگه ۸سال زندان بودم هنوزم هستم بعضیا خودشون میان تغییر کنن اما این میگ من اینم نمیخوای هری  

این بهترین کار با ادم زبون نفهم باید همچین کاری کرد

والا 💪حساباشم توقیف کردم پولاشم برداشت زدم داره آتیش میگیره🤣 ماشینشم توقیف کردم از ترسش برده قایم کرده دوماهه پیاده ست آقا🤣 حالا تا جون دارم جلو عدم تمکینم میگیرم هر راهی داشته باشه میرم شده برمیگردم تا مدرک درست کنم نفقمم میگیرم خسیس خان داره میسوزه

باخت بدم باخت پوله رو جاشو سریع پر میکنه این پولا براش چیزی نیست اون منو باخت زندگیشو باخت هنوز حالیش نیست احمق

حیف اون خونه ای که گرفته بود حیف جهازم خاک تو سرش