2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 229 پست
پول بهت میده؟اگه نمیده درخواست نفقه و اجرت المثل بکن گردش حساب بانکیتو درمیاری و ثابت میکنی که پول ن ...

دادگاه به شوهر استارتر میگه باید خونه در شان همسرش بگیره و باید جدا زندگی کنن از خانواده شوهر، دادگاه به زندگی دوران مجردی استارتر نگاه میکنه و میگه به همون نسبت زندگی براش درست کنه از زندگی با خانواده شوهر مستقل بشه

وگرنه فکر نمیکنم استارتر بتونه بره خونه پدرش بدون تمکین نفقه بهش تعلق بگیره 

شرایط دریافت اجرت المثل:براساس قانون اسلامی و مدنی ایران صرف انجام امور منزل توسط زن سبب برخورداری ا ...

😂 باشه

ولی تعلق میگیره🙂

اگه زن ثابت کنه مرد از خونه بیرون انداختتش و عدم تفاهم و کتک و مریضیشو اینا رو ثابت کنه میدن اگه از خونه ننداخته بیرون میری تو دادگاه میگی میخوام برگردم برگشتی دعوا راه میندازی تا بندازه بیرون یا بزنتت صورت جلسه میشه و عدم تمکین رد میشه، ببین برای این آقایون ظالم حیله گر باید مکار بود 

من زن اون آقام هر جا میخوام باشم در صورتی که خودش نزاره تو خونش بمونم بهم نفقه تعلق میگیره😂 

ببین من دادگاه نفقم تشکیل نشده تو این دو ماهی که خونه نیستم برا من نفقه میریزه آقای نامعلوم الحال

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینطوری بهتره فقط بچمو ببرم نمیاد بگیره با مامور

خرجی دادنش در چه حدیه

بهداشت، درمان، خوراک و پوشاک

خونه هم که گفتی با خانواده شوهر زندگی میکنی با شرایط بد دادکاه موظف میکنه خونه مستقل بگیره برات

😂 باشهولی تعلق میگیره🙂اگه زن ثابت کنه مرد از خونه بیرون انداختتش و عدم تفاهم و کتک و مریضیشو اینا ...

در این مپارد راحت تر میتونه طلاق میتونه بگیره و مهریه

ولی دیگه نفقه و اجرت رو چیزی که من خوندم ربطی به این موارد نداره

نفقه بعد از طلاق زن، در دوصورت باید پرداخت شود. اولا، اگر زن باردار باشد، نفقه زن تا پایان مدت وضع ح ...

این منظورش اینه که حتی اگه زن تمکینم نکنه حتی اگه محکومم بشه مرد مجبوره تو این دو شرایط نفقه رو بده اصلا برا این ها دادگاه تشکیل نمیشه مرد اصلا تمکین نمیزنه چون بی معنیه تو این دو شرایط عدم تمکین زدن، این بحثش جداست

اگه به این راحتی بود که بگه چون تو خونه من نیست پس نفقه نمیدم پس این همه دنگ و فنگ و راه دادگاها رو دویدن برای چیه؟ خب اگه اینجوری بود اصلا زن تو دادگاها شرکت نمیکرد اگه رای فقط بر این قراره که چون زنم خونه نمیاد پس نفقه نمیدم، زن بیکار نیست که هی پله های دادگاه رو بدوه دلیل میپرسه قاضی دلیل مهمه اگه دلیل محکم داشته باشی که قاضی ممکنه عدم تمکینو رد کنه و نفقه مثله همیشه برقراره پس میشه قانونو دور زد😉 اگه مدرکی نداشته باشی آخرش که قاضی میگه میخوای برگردی یا نه باید بگی برمیگردم چون دوسش دارم و فلان 

بعد با مامور میبرنت خونت و عدم تمکین رد میشه و پرونده بسته میشه همونجا دو ساعت میشینی برمیگردی این دو ساعتم بخاطر مدرک جمع کردن میری

دوباره کار میوفته تو دادگاه مدرکو میبری و تمام نفقه گرفتنت مبارک🙂

در این مپارد راحت تر میتونه طلاق میتونه بگیره و مهریهولی دیگه نفقه و اجرت رو چیزی که من خوندم ربطی ب ...

نه عشقم من از وکیلا پرسیدم تحقیق کردم در این مورد همه رو میتونه بگیره ، (مهریه کلا به هیچ چی ربط نداره مجبوره بده) 

طلاقو که باید مرد بده زن نمیتونه راحت بگیره مگر اینکه یا دلیل خیلی محکمی داشته باشه که دادگاه خودش حکم طلاقو میده راحت یا زن بره بگه ازش متنفرم نمیتونم تحملش کنم بخشی از مهریه یا کلش رو میبخشه اونم بعد یه مدت میتونه طلاق بگیره یا هم که توافقی یا حق طلاق، بجز اونا در هر صورت تا مرد نخواد طلاق بده زن نمیتونه طلاق بگیره، طلاق با مرده

امان از روزی که عدم تمکین بخوری اونجا بدتر میشه مصیبت یارو سال ها طلاقت نمیده حتی شده بیوفتی به پاش که بیا مهریمو ببخشم فقط دفع شو بازم ممکنه قبول نکنه لج کنه

فقط باید سعی کنه تو دادگاه محکوم نشه اگه نشه روند طلاق آسون تر میشه یه ذره البته ، آقا نفقه هم بده مهریه هم بده در آخر خسته میشه روزی

خدا کمکمون کنه من شوهرم کلی مدرک داره من هیچی وکیلم قول داده که نمیزارم عدم تمکین بخوری خدا رحم کنه

نه عشقم من از وکیلا پرسیدم تحقیق کردم در این مورد همه رو میتونه بگیره ، (مهریه کلا به هیچ چی ربط ندا ...

میدونم اون میشه طلاق خلع که باید مهریه اش رو ببخشه هیچ حتی باید به مرد یه پولی هم بده تا بتونه طلاق بگیره

میدونم اون میشه طلاق خلع که باید مهریه اش رو ببخشه هیچ حتی باید به مرد یه پولی هم بده تا بتونه طلاق ...

خدا مردو بکشه همچین مردایی بمیرن انشالله به آرزوشون نرسن 

اون پول بره تو جونشون بشه درد

خدا مردو بکشه همچین مردایی بمیرن انشالله به آرزوشون نرسن اون پول بره تو جونشون بشه درد

تصور کن بری دفتر خونه اسناد رسمی مملکت 

بعد زن بی اطلاع باشه اون وقت به نفع مرد کار کنن 

دفتر خونه روهم خودم رفتم شوهرم نگفت مثلا بریم فلان دفتر خونه فقط ادرس دادم با مدارک اومد

حتی یک کلام نگفتن این حق طلاق به درد نمیخوره هر وقت مرد بخواد میتونه باطل کنه

خدا مردو بکشه همچین مردایی بمیرن انشالله به آرزوشون نرسن اون پول بره تو جونشون بشه درد

آتیش گرفتم خوبه مهریه ام رو نبخشیدم

حق طلاق زمانی ارزش داره و معتبره و زن میتونه جدا بشه که باید  بلاعزل حق توکیل به غیر باشه 

اگر نباشه و قید نشه شوهر امضا نکرده باشه هیچ ارزشی ندارن خیلیا نمیدونن میگن حق طلاق دارم نمیدون شوهره هر وقت بخواد میتونه بره باطل کنه اصلا زن نمیتونه طلاق بگیره

قانون بیشتر پشت مرداستمن 10سال پیش حق طلاق گرفتم بعدا فهمیدم بلاعزل نیست اصلا به درد نمیخوره

وقتی بلاعزله چی میشه؟

من به وکیلم میگم ازش حق طلاق میتونیم بگیریم که مثلا با این شرط برگردم گفت نه نباید تو دادگاه شرط بزاری ولی میتونی بگیری دقیق متوجه نشدم چی میگه ، هنوز منتظر ابلاغیم تا بیاد یکی دو روز قبلش برم حرفامونو یکی کنیم ببینم چی بگم خوبه

وقتی بلاعزله چی میشه؟من به وکیلم میگم ازش حق طلاق میتونیم بگیریم که مثلا با این شرط برگردم گفت نه نب ...

سرچ کن حق طلاق بلاعزل توکیل بغیر

اگر این نوشته نشه زن نمیتونه راحت جدا بشه یعنی الکی یعنی شوهر میتونه بره باطلش کنه یعنی حق طلاق مقطعی که زمامی داره بعد باطل میشه

آتیش گرفتم خوبه مهریه ام رو نبخشیدمحق طلاق زمانی ارزش داره و معتبره و زن میتونه جدا بشه که باید بلا ...

ای وای خدا لعنتشون کنه پس چرا همچین چیزی میدن اصلا وقتی بدرد نمیخوره

اوووف وکیلم میگه بهش بگو به اسمم خونه بزن برگردم منم گفتم خونه نداره که به اسمم بزنه بعدشم من نمیخوام برگردم که حق طلاق بهتر نیست برام گفت باشه حق طلاقو میگیریم🤣🤣 نمیدونم چطوری و چطور ممکنه که الان باید عقلش کم باشه که بیاد به من حق طلاق بده 

وکیلمم عقلش کمه انگار