من خونه پدر شوهرم هستم یعنی تو ی اتاق تو حیاط ک خیلی کوچیکه ب اندازه سه در چهار ک ب اندازه ۶متری جا برای نشستن نیست شوهرم اذیت میکنه خیلی تاپیکهای قبل رو بخونین می فهمیم خانوادش دخالت شدید دارن دیگ ارزش برام نمیزارن از اول اینطوری بود اگ بدم میتونه تمکین بگیره بنظرتون آخه خونه نیست ک اتاق ک حمام ندارم دستشویی نداره یدونه مشترکا ک انگاره خرابه هست آب گرم تو خونه ندارم
دادخواست عدم تمکین هم بده الکی ک نیست زارت حکم بدن میری میگی به این علت
اما اول اقدام قانونی نکردم ببینم خودش میفهمه زندگیمو دوست داشتم نمیخواستم کار به دادگاه بکشه
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهرحال این اتاق ک برات سوال بود مسکن مستقله بنظرم نه حساب نمیشه
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
مبترسم خیلی مترسم نرمال اگ خوندین دیدن چیکارا کرده
اگه خ میترسیدی الان دو پا قرض میکردی بری..