2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

2593 بازدید | 229 پست

من خونه پدر شوهرم هستم یعنی تو ی اتاق تو حیاط ک خیلی کوچیکه ب اندازه سه در چهار ک ب اندازه ۶متری جا برای نشستن نیست شوهرم اذیت میکنه خیلی تاپیکهای قبل رو بخونین می فهمیم خانوادش دخالت شدید دارن دیگ ارزش برام نمیزارن از اول اینطوری بود اگ بدم میتونه تمکین بگیره بنظرتون آخه خونه نیست ک اتاق ک حمام ندارم دستشویی نداره یدونه مشترکا ک انگاره خرابه هست آب گرم تو خونه ندارم 

از اول چرا راضی شدی با همچین شرایطی زندگی کنی؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت زمین دارم خونه میسازم

برو از همین به جرم فریب در ازدواج شکایت کن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ن میخوام اقدام کنم

خو دوبار اول حکم می‌ره براش دادگاه اگه اونجا از بتونی قول بگیری خونه برات بگیره مشکلی ندارید به تمکین نمی‌رسه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خو دوبار اول حکم می‌ره براش دادگاه اگه اونجا از بتونی قول بگیری خونه برات بگیره مشکلی ندارید به تمکی ...

کلا نمیخوام ی مدت برگردم خیلی اذیتم کرده فقط نمیخوام مقصر قضیه بشم تعادل نداره هر دقیقه ی فاز داره چن بار خودکشی کرده

مدرک ندارم ک شب خواستگاری گفت زمین دارم میخوام برات قصر بسازم قصر شد لونه موش

اگه خونه پدرت اوکی بودی و تفاوت زندگیت زیاده میتونی بری شکایت کنی که در شانت نیست این زندگی 

مدرک ندارم ک شب خواستگاری گفت زمین دارم میخوام برات قصر بسازم قصر شد لونه موش

شما فكر ميكنم يه حقي براي داشتن محل سكونت در حد نرمال داريد كه ايشون نتونسته تامين كنه، از همين راه ميتوني بهش فشار بياري

اما خونه رو بعد از اينكه براي اين شكايت كردي ترك كن و نه الان 

کلا نمیخوام ی مدت برگردم خیلی اذیتم کرده فقط نمیخوام مقصر قضیه بشم تعادل نداره هر دقیقه ی فاز داره چ ...

همین خودکشی هاش هم برات مدرکه توی دادگاه به دردت میخوره که ثبات روانی نداره 

اگر حکم عدم تمکین زد، شما هم بگید اثاث البیت و خونه فراهم نیست بعد کارشناس میفرستن متناسب با شئونات منزل پدریتون بررسی میکنن و درنهایت همه چیز موکول میشه به بعد از فراهم کردن خونه و حتی لوازم منزل و اثاث، بعد تازه اگر اینارو فراهم کرد میتونه عدم تمکین بگیره