من خونه پدر شوهرم هستم یعنی تو ی اتاق تو حیاط ک خیلی کوچیکه ب اندازه سه در چهار ک ب اندازه ۶متری جا برای نشستن نیست شوهرم اذیت میکنه خیلی تاپیکهای قبل رو بخونین می فهمیم خانوادش دخالت شدید دارن دیگ ارزش برام نمیزارن از اول اینطوری بود اگ بدم میتونه تمکین بگیره بنظرتون آخه خونه نیست ک اتاق ک حمام ندارم دستشویی نداره یدونه مشترکا ک انگاره خرابه هست آب گرم تو خونه ندارم
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
مدرک ندارم ک شب خواستگاری گفت زمین دارم میخوام برات قصر بسازم قصر شد لونه موش
اگه خونه پدرت اوکی بودی و تفاوت زندگیت زیاده میتونی بری شکایت کنی که در شانت نیست این زندگی
کلا نمیخوام ی مدت برگردم خیلی اذیتم کرده فقط نمیخوام مقصر قضیه بشم تعادل نداره هر دقیقه ی فاز داره چ ...
همین خودکشی هاش هم برات مدرکه توی دادگاه به دردت میخوره که ثبات روانی نداره
اگر حکم عدم تمکین زد، شما هم بگید اثاث البیت و خونه فراهم نیست بعد کارشناس میفرستن متناسب با شئونات منزل پدریتون بررسی میکنن و درنهایت همه چیز موکول میشه به بعد از فراهم کردن خونه و حتی لوازم منزل و اثاث، بعد تازه اگر اینارو فراهم کرد میتونه عدم تمکین بگیره