2777
2789
عنوان

بخدا زندگی سگها از من خیلی قشنگتره

194 بازدید | 18 پست

شب تا خود صبح وقتی بیش از پنج بار بیدارت کنن برینن تو اعصاب و روانت میشه اسمش زندگی؟؟ ای گوه سگ به این زندگی دیگه ریدم خسته ام خسته ام خدایا کی تموم میشه کی تموم میشه این دوران نحس شیرخوارگی بچم یک سال و چهار ماهشه همچنان شب تا صبح ده بار شیر میخواد سیرس میکنم کامله کامل آخر شب غذا مقوی میدم باز دهنش بازه بازه بازه آخع یع ذره دهن این بچه بسته نمیشه حالم از بچه بهم میخوره حالم از صدای گریه بهم میخوره اعصابم ضعیف شده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂ب تو‌نمیخندما یادم خودم افتادم ذقیقن وضعیت قبلا خودم همین بود صبا پا میشدم قیافم شبیه میمون بود بس ک بی‌ خابی میکشیدم الان یادم میفتع میگم چ زود گذشت توام آروم باش مجبوری تحمل کنی در عوض کاراتو ی جوری تنظیم کن تو روز بتونی بخابی ی کم 

😂😂ب تو‌نمیخندما یادم خودم افتادم ذقیقن وضعیت قبلا خودم همین بود صبا پا میشدم قیافم شبیه میمون بود ...

خواب درسته نه خاب 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

و منی ک بچم الان 3 سالشه و شب تا صب شاید باورتون نشه صد بار بیدار میشم فقط روشو میکشم.. هر چی من میکشم اون پتورو شوت میکنه و روشو باز میکنه.. خونمونم شبا سرده.. اینقدر بیدار میشم و میخابم ک سرسام میشم و درست و حسابی خاب ندارم.. چاره چیه خواهر! سگ بشی و مادر نشی!!

حق داری بچه داری سختهبچت ماشالا سنش خوبه شیر شبش و قطع کن واحت بخوابهالبته من تا دوسالگی شیر شب دادم ...

نمیتونم چجوری قطع کنم منتظرم بزارم هجده ماهگی کلا قطع کنم خودمو خلاص کنم از این وضعیت گوهی که توشهستم کاش شیر خشکی بود متنفرم از شیردهی متنفر متنفر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

و منی ک بچم الان 3 سالشه و شب تا صب شاید باورتون نشه صد بار بیدار میشم فقط روشو میکشم.. هر چی من میک ...

لباس گرم بپوشون موقع خواب دیگه پتوشم انداخت چیزی نمیشه تو باز به خپاست خودت بیدار میشی فکر کن خوابی و صدای عربده بشنوی 😭😭😭اخلاقم خیلی بد شده از شوهرمم بدم میاد رابطه ج ن. سی ضعیف دارم اصلا نمیخوام نزدیکم شه رو همه چی تاثیر منفی گذاشته فقط دعا دعا میکنم این سه ماه دیگه برسه قطع کنم شیردهی رو 

لباس گرم بپوشون موقع خواب دیگه پتوشم انداخت چیزی نمیشه تو باز به خپاست خودت بیدار میشی فکر کن خوابی ...

ن من خودم دلواپسش ک میشم هر چند دیقه یه بار بیدار میشم بهش سر میزنم.. صد بار روشو میکشم.. بهش آب میدم.. بغل میکنم جیشش میبرم.. شب تا صب کلا درگیرشم.. اصن خاب کافی ندارم.. همیشه بدخوابم.. با گوشی خودمو سرگرم میکنم و الا نصف شب ک آدم بد خواب میشه سرگرمی نداشته باشه دق میکنه..