2777
2789

وای خواهرمم اینجوریه دویاسه باررفتم خونشون اینقدرکم درست میکنه که نگوادم گشنه اس عصرکه بشه به بهانه بازاررفتنی برای بچه هاخوراکی میخرم گشنه نباشن......اینقدرخوراکی میوه آجیل وووتوخونشونع که نگونمیزاره جلودست کسی میگه شایدفردامهمون بیادفقط پیش غریبه هاپزمیده بریزوبپاش داره ولی به مامیرسه قناعت کردنش گل میکنه .....توروخداهرکی میادخونتون بهش احترام بزارین شایددیگه هیچوقت اون مهمون نیادخونتون بزارین خاطره خوب داشته باشه بخدابحث شکم نیست ........ 

وای خواهرمم اینجوریه دویاسه باررفتم خونشون اینقدرکم درست میکنه که نگوادم گشنه اس عصرکه بشه به بهانه ...

خواهر بزرگه منم، هزار ماشالله ده برابر همه مون ثروت دارن.

اونم خیلی قناعت میکنه.

مثلا رفته بود مشهد، همه مون حتی برای مشهد، براش کادو خریدیم رفتیم خونش، با خنده گفت نخودچی و کشمشم، مادرشوهرم اینا اومدن تموم شد، اونا اصلا بچه، مچه ندارن، ببین چقدر کم خریده بود که تموم شده.

شیرینی هم که خواهرشوهرش اورده بود تهش دو تا دونه بود، من و شوهرم و دخترم بودیم، اون آورد، منم از خجالت جلو شوهرم گفتم، من نمیخورم، قندم میره بالا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.