2777
2789

مامان منم برنج کم درست می‌کرد 

چون وضع مالیمون یه زمانی خیلییی بد بود 

مثلا برنج درست می‌کرد یذره . بقیه اش با نون می‌خوردیم 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستش به کم می‌ره که مثلاً اسراف نشه .

متوجه حرف مادرت نشدم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خوبش کرد

ببین نمیگم کارش درست و خوب بوده، ولی الان که خودم متاهلم میگم چقدر بد، مرد خونه پشت زنش نباشه.

بهش گفتم، اگر اون دیس پر پرم میبود، ما اندازه شکممون خوردیم، کلی اضافه اومد، اون دو تا تکه هم برمیگشت دیگه، چرا نزاشتی بمونه.

بهتر همیشه اندامتون روی فرمهبابات اعتراضی نداره؟

اگه کلا سیر نشن چی؟ 

من غذا کم باشه سیر نشم آنقدر نون میخورم که سیر بشم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حالا برعکس مامان من انقد زیاد میپخت تا چند روز رو سفره بود حالم حالم بهم میخورد اما آبجیم مثل مامان ...

تعادل 

مادر همسرم همینه گشنه میمونیم یا نمیخواد همه رو بکشه میخواد یکم بمونه تو قابلمه

چقدر بد اینطوری 

خب کلا نپزه خودش راحت کنه 

مانان من میریم‌خونشون کم درست میکنه پیش شوهرم خجالت میکشم هرچقدرم بگم میگه نه زیاده اضافه میادهمه به ...

من جات بودم سر سفره جلو همه به مامانم میگفتم انقدر کم درست میکنی غذا ما الکی به هم تعارف میکنیم کم نیاد واسه همین زیاد میاد وگرنه هممون گشنه ایم بریم خونه باید غذا درست کنیم بخوریم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه بار عمه شوهرم، اومد خونه ی پدرشوهرم.منم رفتم.مادرشوهرم مرغ پخت، دو تیکه برداشته بود و نیاورده بود ...

من نمی‌دونم بعضی زنا از غذا کم میگذارن این مثلا زرنگ بازی می‌دونن که این کار میکنن ،این چه زرنگ بازی شد 

ببین نمیگم کارش درست و خوب بوده، ولی الان که خودم متاهلم میگم چقدر بد، مرد خونه پشت زنش نباشه.بهش گف ...

مرد وقتی پشت زنشه که رفتار زنش عاقلانه و منطقی باشه 

اسی جونم فکر کنم من اینده مثل مادرت میشم 😁 از زیاد غذا درست کردن بدم میاد همیشه اندازه درس میکنم ک اضافه میاد از غذا مونده بدم میاد.. 

قشنگ اندازه دونفر میشه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اگه کلا سیر نشن چی؟ من غذا کم باشه سیر نشم آنقدر نون میخورم که سیر بشم

تو خونه ما هیچ وقت تهدیگ درست نمیشد مگه برای ماکارونی اونم ماکارونی خیلی کم درست میشد اونم مال بابا مامانم بود تهدیگ ها 

سیب زمینی سرخ کرده درست نمیشد

حق چونه زدن سر غذا نداشتیم

چون متهم میشدیم به شکمو بودن و چاق شدن 

بعد وقتی ازدواج کردم میدیدم اصلا تهدیگ جز اصلی برنجشون بود و اگه به کسی نمیرسید ناداحتی بود هر کس چیزی کا دوست نداشت نمیخورد

سیب زمینی سرخ کرده زیاد درست میشد 

خیلی برام جای تعجب داشت 

با اینکه وضع مالی ما بهتر بود نسبت به اونا ولی غذا زیاد درست میشد منم مجبور شدم برای همسرم همیشه تهدیگ و اینا بذارم 

هنوزم وقتی میبینم یکی سر غذا چونه میزنه ناخودآگاه من به جاش خجالت میکشم در حالی که ۹۵ درصد جامعه غذا براشون موضوع مهمیه و ما بودیم که غیرعادی بزرگ شدیم