2777
2789
عنوان

از آدم‌های فقیر بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 107 پست

مشکل اینجاست که هدف خلقت پولدار شدن و کسب لذت های دنیایی می بینی.  هدف از خلقت که خوردن و خوابیدن و خوشگذرونی کردن نیست 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشتی طرف حالش بده ناراحته ، دلداری صد از صد 😂😂😂

😂😑

خب واقعا حالش بده الان میان بهش هزارتا فوش میدن که وایییی چرا توهین میکنی بی شخصیتو فلان بدتر میشه

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

ما فقیر نبودیم یعنی محتاج کسی نبودیم اما توی فامیل از لحاظ مالی از بقیه پایین تر بودیم. عروسی ها کسی تحویل نمی‌گرفت مارو یا فامیلای یه ذره دورتر دعوتمون نمیکردن. ولی خب رفت و آمد داشتن مهمونی و عید می اومدن خونمون.

من و خواهرم خیلی باهوش بودیم. الان که اوضاع مون خوب شد خیلی خودشونو میچسبونن که اصن برام مهم نیستن و به دلم نمیشینن. فقط در ظاهر خوب رفتار میکنم.

یه داییم که زنش لاکچری میخوره و می پوشه و سفر میره ولی خونه قدیمی مادربزرگم زندگی میکنن که نصف دیواراش ریخته. این خیلی پز میداد برامون

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ما فقیر نبودیم یعنی محتاج کسی نبودیم اما توی فامیل از لحاظ مالی از بقیه پایین تر بودیم. عروسی ها کسی ...

مهم اون آسیبی که بچه بودی بهت زدن اون زخما خوب نمیشن 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

فقر رو هیچکس دوست نداره منم تا حدودی با حرفت موافقم اونی که خوب بوده بخاطر مشکلات زمین خورده رو کاری ندارم ولی اون که چندین نسل قبلش فقیره کاش زادوولد نکنه حالا یه عده میان میگن مگه شما خرجشون رو میدین بله ماها خرج شون رو میدیم از اونجایی که میریم رستوران یا کافه واسه بچه مون چیز بخریم بچه‌ هاشون با التماس میریزن دورمون درخواست غذا و پول میکنن یا حتی کافیه تو دیوار آگهی فروش لباس بذاريد به اندازه موهای سرتون براتون پیام میاد که التماس خواهش میکنن تو رو خدا لباس هاتون رو رایگان به ما بدین این مسائل تو جامعه حس منفی و عدم امنیت به بچه‌ها میده 

هیچ شرافتی در فقر نیست در برابر درک کردنش مقاومت نکن

حالت خوبه؟!

کسی مقاومت کرد!

میگم واسه خوده اسی گفتم که الان میان بهش حمله میکنن کاری ندارم حرفش درسته یا غلطه

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉