2777
2789
عنوان

از آدم‌های فقیر بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3218 بازدید | 107 پست
فقر بده ولی تو نمیتونی به فقیر بی احترامی کنی اون هم مثل تو یه انسانه ملاک سنجش آدم ها پول نیست شعور ...

خودمونو گول نزنیم ملاک سنجش ادما ماشین زیر پا و خونشون مشخص میکنه حالا بعضی ها شعار میدن میگن این نیست

نمیشه که همه پولدار باشن همه زیبا باشن. همه آدم خوب مهربون و مثبت باشن 

دنیای مثبت و منفی  هست ...

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ولی خب عنوانت خیلی زشت بود😔

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

نمیشه که همه پولدار باشن همه زیبا باشن. همه آدم خوب مهربون و مثبت باشن دنیای مثبت و منفی هست ...

ولی قبول کنیم اکثر آدمهای پولدار موفق و خوشگل هم هستن 

اکثرا هستن

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

فقر بده ولی تو نمیتونی به فقیر بی احترامی کنی اون هم مثل تو یه انسانه ملاک سنجش آدم ها پول نیست شعور ...

انسان کسیه که تو فقر بچه نیاره ، نه اینکه خودش هیچ سرگرمی نداشته باشه بچه بیاره اونم تو دنیایی از حسرت بمونه

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

انقدر ادم دیدم از لحاظ مالی زندگی پایینی داشتن ولی برکت و رحمت وجودشون زندگی بقیه مردم نگه داشته بوده!  

ذهنتون فقط مادیات می بینه فکر می کنید کسی که پولداره حق حیات داره چون می تونه تا خرخره بخوره و بپوشه و فقط اون حق داره زاد و ولد کنه و یه مشت بچه شکم گنده طلبکار از دنیا پس بندازه

خوبه دنیا رو امثال شماها اداره نمی کنه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حق داری ولی خب عنوانت خیلی زشت بود😔

جون از خودم بدم میاد 

چون همیشه همه بهم زخم زدن

من پسری میشناسم تو مجردی اوناع غلطها رابژه با زن متاهل حتی باردارش کرد بردن سقطش کردن متاهل شد خودش بازم دست از کثافت کاری برنداشت با دوتا بچه به زنش خیانت کرد تو کل شهر پیچید ولی چون پولدارررررر اونم از نوع خیلی خیلی زیادش بود الان انگار نه انگار کسی به روی خودش نمیاره 

ولی برعکس این اتفاق اگه یه فقیر انجام میداد همین از شهر خودمون بیرونش میکردن 

یه بار  ما مهمون یه خانواده فقیر تو چهارمحال شدیم

هیچی نداشتن چندتا تخم مرغ و گوجه پختن ناهار خوردیم اما اونقدر ساده و بی ریا و با محبت بودن هیج وقت خاطره اون سفر از یادم نمیره

مادرشون اونقدر بغلم کرد و قربون صدقم رفت انگار دخترشم. کم مونده بود لقمه بگیره بذاره دهانم

به شوهرم گفتم هر سال باید بریم خونه ی اینا

طرفم میری خونش میخواد پز وسایلشو بهت بده زنیکه

مهم اون آسیبی که بچه بودی بهت زدن اون زخما خوب نمیشن

راستش آسیبی ندیدم.

چون به مامانم میگفت چرا فلانی تلویزیون رنگی داره ما نداریم؟

یا مثلا فلانی دو تا یخچال داره ما نداریم؟

مامانم میگفت اونا تو خونه مادر بزرگ زندگی میکنن خودشون خونه نمی‌سازند ولی ما داریم خونه می‌سازیم برامون خونه اولویته . حقیقتا قانع میشدم. چون الان شکر خدا اوضاع خوراک و پوشاک و سفر هامون خوبه. در کنارش اموالی هم داریم شکر. ولی اونا فقط پول خرج کردن و الان فقط با قرض از دیگران زندگی میکنن. قرضشون هم پس نمیدن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من پسری میشناسم تو مجردی اوناع غلطها رابژه با زن متاهل حتی باردارش کرد بردن سقطش کردن متاهل شد خودش ...

دقیقا منظورم همین چیزاس

تفاوت نگاه 

منظورم فقط نداشتن نون نیست