2777
2789
عنوان

سلااام صبح پاییزیتون بخیر

30 بازدید | 2 پست

🍁🍁🍁✨✨🍁🍁🍁🍁الهی که اونقدر رشد کنید که خدا از جیبتون برای کمک به مردم و از دستتون برای گرفتن دستای دیگران استفاده کنه🤲💚🕊️الهی آمین

سلام مادرم سلام پدرم سلام شماهایی که بدترین رفتار با کوچولوی درون من داشتید شما ها احمق ترین ادم های روی زمین هستید من بابت داشتن شما متاسفم، کودکی تا بهنجار من نشانگر اسیب های روحی و روانی کوچکی من هست شماهایی کع کودک درونم رو طرد کردید بلد نبودید ازم مراقبت کنید شماها باعث شدید قسمت هیجانی منطقی من از هم فاصله بگیره، پدرمادر بیشعورم من شمارا نمیبخشم شما فقد جوجه کشی بلد بودید خاک توسرتون.. کاش هیچ وقت دیگه از بطن شما بیرون نیام..من ازتون متنفرم و انزجار دارم.. کاش بمیرید ازتون راضی نیستم من دختر کوچولویی بودم ولی شما باهام به عنوان نوزاد و کودک به بدترین شیوه برخورد کردید ازتون متنفرم احمق های بی دست و پا ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشید عوضی ها ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشیدگمشیدددددددددددددد اشغالایی عوضی ازتون متنفرم 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

خدای مهربانم :

من، چقدر آرومم به بودنت .... چقدر غرقِ امنیت میشم،

وقتی میدونم دستی از غیب، به‌ وقت لازم، همه‌چیز رو به نفع من میچرخونه ...

خدایا!

برای تمام تاخیرها که بعدها فهمیدم "رحمت" بود،

برای تمام نه‌هایی که بعدها دیدم "نجاتم" بود،

برای تمام راههایی که منو به تو نزدیکتر کرد،

از تهِ دل سپاسگزارم...

خدایا!

هرچه دارم، هرچه هستم، و هرچه خواهم شد،

از نورِ نگاه توست، ممنونم برای همه چی، برای چیزایی که خودم دیدم، فهمیدم، لمس کردم

و حتی اونایی که هیچوقت نفهمیدم از کجا ردیف شد، ولی شد!

ممنونم که وقتی نمیدونم چی درسته، خودت آروم آروم هُل میدی سمتی که خیره برام...

خدایا!

من همه‌ی دلمو بهت سپردم، خودت مراقبش باش،

مثل همیشه... 🤍💚🤍💚🤍🕊️🕊️🕊️

سلام مادرم سلام پدرم سلام شماهایی که بدترین رفتار با کوچولوی درون من داشتید شما ها احمق ترین ادم های روی زمین هستید من بابت داشتن شما متاسفم، کودکی تا بهنجار من نشانگر اسیب های روحی و روانی کوچکی من هست شماهایی کع کودک درونم رو طرد کردید بلد نبودید ازم مراقبت کنید شماها باعث شدید قسمت هیجانی منطقی من از هم فاصله بگیره، پدرمادر بیشعورم من شمارا نمیبخشم شما فقد جوجه کشی بلد بودید خاک توسرتون.. کاش هیچ وقت دیگه از بطن شما بیرون نیام..من ازتون متنفرم و انزجار دارم.. کاش بمیرید ازتون راضی نیستم من دختر کوچولویی بودم ولی شما باهام به عنوان نوزاد و کودک به بدترین شیوه برخورد کردید ازتون متنفرم احمق های بی دست و پا ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشید عوضی ها ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشیدگمشیدددددددددددددد اشغالایی عوضی ازتون متنفرم 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

سلام به روی ماهت عزیزدلم ایشالا که یه روز خوب داشته باشی صبح توام بخیر 😘😘😘😘

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.