2777
2789
عنوان

عشقتونو پیدا کنید حاضرید دانشگاه نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته رو تا نگی دقیق نمیشه نظر داد !

دیوونم کردید

این رشته هه چیه قبول بشید تو آزمایشگاه کار میکنه طرف

میگه دوست ندارم(با عذرخواهی از جمع نمیخواستم بگم پیله کردید کسی ناراحت نشه) بری ترشحات مردمو بررسی کنی

رشته رو تا نگی دقیق نمیشه نظر داد !

به نظرم اصلا فرق نميكنه

همين خواسته نابجاي پسره خودش خيلي چيزا رو در مورد شخصيتش لو ميده، به هر حال اين خانم سال دوم دانشگاهه، تازه كه قبول نشده، پس پسره با آگاهي كامل اومده سراغش و اين خانم هر رشته اي ميخوند همين رو ميگفت

اسي نگفت پسره چه كاره أست؟

به نظرم اصلا فرق نميكنههمين خواسته نابجاي پسره خودش خيلي چيزا رو در مورد شخصيتش لو ميده، به هر حال ا ...

آره قطعا همینه هیچ پسری و حتی هیچ فردی  ارزش این رو نداره که بخاطرش از اهداف خودت بگذری 

،

دیوونم کردیداین رشته هه چیه قبول بشید تو آزمایشگاه کار میکنه طرفمیگه دوست ندارم(با عذرخواهی از جمع ن ...

دیوونم کردید!! توی سایت عمومی بهتر بود بدونیم الانم چیزی خاصی و اتفاق بدی نیفتاده که مقاومت میکردی در برابر گفتنش 😊

به هر حال هر چقدر عاشق که بنظرم این عشق نیست ارزش نداره دختره  از چیزی که براش جنگیده دست بکشه

،