2777
2789
عنوان

بنظرتون کسی که کل داراییش بیست میلیارد باشه وضعش چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 55 پست
برا من نیست٫ برای عممه حدودا ۴۰ ۵۰ سالشونه و خیلییی همیشه میگفتن نداریم نداریم الان خونشونو گذاشتن ب ...

معمولی هستن چون فقط از کارمندی درامد دارن

اگر اجاره خونه و این چیزا داشتن باز فرق داشت 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂باورت میشه ما حتی خونمون همین ۲۰ تومن هم فک نکنم باشه ولی زندگیمون تر و تمیزه و خوبه دیگه فکر کن ...

اگه تهران هستین خط فقر تو تهران ۷۶ میلیونه ، یعنی اگه کسی تو تهران درامدش زیر این باشه زیر خط فقره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

تو تهران عالی میشه خونه ی سه هزار میلیاردی تو سه راه یاسر و فرشته ، با در نظر گرفتن اینکه خط فقر ۷۶ ...

همه مردم تهران خونه سه هزار میلیاردی دارن

والا همه بدبختی ها مال تهرانه 

بی پول ترین هام برای این شهره 

اگه تهران هستین خط فقر تو تهران ۷۶ میلیونه ، یعنی اگه کسی تو تهران درامدش زیر این باشه زیر خط فقره

پس خداروشکر تهران نیستیم 😑

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

دقیقا شاید پول زیادی نباشه ولی میشه درآورد ؟؟؟هرگز

پول کمی نیست واقعا

ولی چیز خاصی نمیتونی باهاش بخری کار خاصی نمیتونی باهاش بکنی در حد ی خونه ماشین 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

همه مردم تهران خونه سه هزار میلیاردی دارنوالا همه بدبختی ها مال تهرانه بی پول ترین هام برای این شهره

فقط دو درصد جمعیت تهران زندگی عالی دارن ، یعنی خونه ی بالای هزارمیلیارد ، حدود ۱۰ درصد هم مرفه و ثروتمند هستن ، میانگین درامد از یک میلیارد و پونصد تا ۵ میلیارد در ماه ، یه ۲۰ درصد هم متوسط رو به بالان ، درامد بین ۳۰۰ تا ۱ میلیارد و خرده ای ، مابقی که درامدشون حدود ۱۰۰ ، ۲۰۰ اینا هستن میشن دقیقا وسط 

ولی خب درامد زیر ۷۶ میلیون سال ۱۴۰۴ یعنی زیر خط فقر ، تو تهران هزینه ها به شدت بالاست 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

همه مردم تهران خونه سه هزار میلیاردی دارنوالا همه بدبختی ها مال تهرانه بی پول ترین هام برای این شهره

واقا برام جالب شد بدونم مردم تهران چجوری خونه میگیرن اگر اینقدر گرونه در جریان قیمتا توی تهران نیستم

برا من نیست٫ برای عممه حدودا ۴۰ ۵۰ سالشونه و خیلییی همیشه میگفتن نداریم نداریم الان خونشونو گذاشتن ب ...

خب عزیزم خونه رو که  قبلا خریدن با تورم شده اینقدر الان که نرفته ۲۰ میلیار بده که

گفتن نداریم منطورشون پولی بوده برا خرج که نداشتن

ادم میشناسم خونه اش شده ۶۰ میلیارد ولی پول برق براش میاد میگه ندارم بدم