یه خانواده سه نفره که کله داراییشون ۲۰ تومنه بنظرتون تو این اوضاع یعنی خونه ماشین و بفروشن کلا اینقدر داشته باشن وضعشون چطور محسوب میشه توب سرایط فعلی با درامد معمولی
دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ارزش پول جوریه که ۲۰ میلیارد متوسط رو به بالاست ولی نمیتونی ۲۰ سال که هیچ ۲۰۰سال کار کنی بدستش بیاری با حقوق مثلا ۱۵ ۲۰ تومن...
اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟
خیلیا هستن که تو سن ۶۰ سالگی اجاره نشینن هنوز اونم با تعداد بالای فرزندشما متوسطین
برا من نیست٫ برای عممه حدودا ۴۰ ۵۰ سالشونه و خیلییی همیشه میگفتن نداریم نداریم الان خونشونو گذاشتن برا فروش این حدوداست قیمتش میخوان برن جای دیگه بنظر من نرمال وضع مالیشون برای سه نفر یعنی مثل خیلیاست درامدشونم کارمندی میخواستم ببینم از نظر بقیه چطوره
دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
بالا و پایین رو درنظر بگیری متوجه میشیمثلا تهران خونه هست ۱۰۰ میلیارد به اونا میگن عالی کسایی هم هست ...
تو تهران عالی میشه خونه ی سه هزار میلیاردی تو سه راه یاسر و فرشته ، با در نظر گرفتن اینکه خط فقر ۷۶ میلیونه تو تهران ، یعنی عملا ۹۰ درصد تهران زیر خط فقرن ، پس ۲۰ میلیارد دارایی تو تهران متوسط رو به پایین میشه یجورایی
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند