2777
2789
چون ترفند مادرشوهرمن همینه ،حرومزادس .......شوهرمنو گول زد گفت تو خونه من عروسی بگیرید ک خرج نکنی،پا ...

فک نمیکنم مادرشوهرت از مال من حرومزاده ترباشه شب عزوسی یجوری شوهرموپرکرد ک شوهرم بامن مث یه تیکه اشغال رفتارکردمنی ک باهزار شوق اومدم توی خونش ولی روشو اونور کردخابیدصبح عروسیم باتندی و خشونت وسردی تمام کارشو کردسریع و رفت و ۷روزی ک خونه بودپیش من نیمومدوجنب میشد توخب ولی بمنم حتی نگاه نمیکرد نفهمیدم هیجوقت چرا وفلان صبح عروسی مادرش چون ازم دلش پربود هیجوقت نفهمیدم برای چی زنگ زدتاتونست فحاشی و ناسزا گف پشت گوشی بهم وبعد ۲روز بعد باپرویی تمام اومدن خونمون  بادخترش انگارجیزی نشده وشوهرم حالابعد۷سال میگم چرا بی چ جرمی گناهی  نابودم کردی اون شب رویامو ارزوهامومیگه بروم نیارحرفشونیارکسط چون خجالت زدس و شرمنده امروز ظهرقران بدست روبه قبه وایسادم اگ قراره همیجوری مموحراب کنه توفامیل و ب عذاب دادناش ادامه بده نابودبشه بحق حضرت زهزا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نمیکنم مادرشوهرت از مال من حرومزاده ترباشه شب عزوسی یجوری شوهرموپرکرد ک شوهرم بامن مث یه تیکه اشغ ...

عزیزم متاسفم برات ک بهترین روزهات خراب شد ولی ازش بگذر ، بی سیاست و ساده بوده ...بیشترشوهرت اشتباه کرده ک بدون منطق و شنیدن حرف دوطرف قضاوت کرده ....حالام به رو نیار ولی ی وقتا بخند و بگوخوشم میاد ازخدا که دست ادمهای پلید را رو میکنه و خداروشکر که فهمیدی من و تو تویه تیم هستیم ....

مادرشوهرتم به خدا بسپار باورکن جوابشو میگیره ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ارث پدری پسته داره عزیزم نمیتونم حریف اش بشم چی بگم

اشکال نداره ارث پدش هست اگه پدرشم بود همین کار و می‌کرد به شما کمک می‌کرد شک نکن فقط تو یواشکی هوای پدرومادرت و داشته باش همین 

عزیزم متاسفم برات ک بهترین روزهات خراب شد ولی ازش بگذر ، بی سیاست و ساده بوده ...بیشترشوهرت اشتباه ک ...

عزیزم من دست خودم نیس دلم هموز پره ازاون روزا اخه خیلی دوسداشتیم هموتازگیا هرجی میگدره بیشترقدرمومیفهمه چقدر کتکم زده و تودکشی یبارگردم ازدست خودشو مادرش ناموفق بوده ولی بازم پاش موندم هروزبیشترعاشقش موندم همیشه باخندا شادیوخوش خلقی بابی حرمتیاش غرزدناش کنارمیام یامقابله میکنم 

مادرشم بخداواگذارکردم خیلی سخته تازگیابطور اساسی دورشو خط کشیدم۴ماهیه چون خارذلیلم میکردتوفامیل کسی حق نداشت بگه فاطمه خوبه یازیباس حسابی بهش برمبخوردمنوخراب میکرد

برام دعاگن تابد دورشو خط بکشم 

خاب دیدم موقع حسابرسی اون دنیاس و اون عفریته ک بشدت مدهبیه میختد رد بشه وقتی میخاس رد بشه گفتن اعنال واجباتت سرجاشه همش خوبه ولی بدنت بوی تعفن بدی میده گفتم ایناحق منه امیدوارم زندا باشم ببینم خفتشو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اینکه از خودت شناخت داری خیلی عالیه و میدونی که با این شرایط نمیتونی زندگی کنی ولی اینکه به دیگران ت ...

من نظرمو گفتم و پیشنهاد دادم تو هم میتونی نظر و پیشنهاد تو بدی ..

بنظر من بزرگترین اشتباه رفتن کنار خانواده شوهره برا زندگی .. 

دیگه قبول کردی ... اما تو شرایط مشابه ۹۹ درصد پشیمانی پشت این رفتارهاست چون هنوز شما اولویت این آدم ...

این حرفا چیه خانوم!!! الان انقد هزینه ها بالاست، که جوونا نهایت بتونن به زحمت خرج خورد و خوراکشون رو دربیارن، و واقعا از پس هزینه های اجاره خونه بر نمی یان. اگه پولشو دارن که داشتن خونه جدا اولویت هر کسیه، جوونای الان مثه گذشته نیستن همه دوست دارن مستقل باشن ولی متاسفانه از پس هزینه ش برنمیان.

و این لطف خانواده شوهر هست که یه طبقه از خونه ش رو در اختیار عروس و پسرش میذاره، همونا میتونه بده اجاره به یه زخمی بزنه، حریم خصوصی اونم حفظ میشه.

بجای این حرف های ۱۰۰ من یه غاز قدیمی بهتره مهارت های ارتباطی آدمها و فرزندانمون رو افزایش بدیم.

عزیزم من دست خودم نیس دلم هموز پره ازاون روزا اخه خیلی دوسداشتیم هموتازگیا هرجی میگدره بیشترقدرمومیف ...

عزیزم اگه ازش نگذری خودت راعذاب میدی ،نمیگم ببخش نه ،فقط فراموش کن و از خدا بجای همه سختی ها عشق زیادتر، ابرو و عزت بیشتر،اخر و عاقبت بخیری و برکت بخواه ، باورکن عوض سختی ها بهت میده چون پاداش همه اون صبوریهاس و پاداش این امتحانیه ک دادی وموفق شدی ....

این حرفا چیه خانوم!!! الان انقد هزینه ها بالاست، که جوونا نهایت بتونن به زحمت خرج خورد و خوراکشون رو ...

همه رو بخونن بعد دستت و خسته کن شعر بنویس .زندگیش در اختیار خواهر شوهر مادرشوهرشه... شوهرم کارت بانکی اونا! این داره به اونا لطف می‌کنه 

عزیزم اگه ازش نگذری خودت راعذاب میدی ،نمیگم ببخش نه ،فقط فراموش کن و از خدا بجای همه سختی ها عشق زیا ...

اره شماجقدر زیباصحبت میکنی خدابزات بهترینا نصیب کنه و مادربشی بزودی منم ۷سالیه تقریباک درانتطاروحسرتم واون همیشه متونفرین میکنه بخداهم خودشودخترشو سپردم اره ابجی جانم ازخداعشق بیشتر بخودش وهمسرمو خاستارم وهمیجورم داره میشه اونم دیگه کنارگذاشتم تاابوپد۲۶سالمه دیگه ازدوره ناپختگی روشدم بنظرم وبهترمیتونم تصمیم بگیرم یارفتارکنم وشوهرم روم حساب بازکنه بیشتراوایل بخاطر۱۳سال اختلاف سنیمون بودولی الان بهتره

عزیزم شمابچه ندارید؟

اره شماجقدر زیباصحبت میکنی خدابزات بهترینا نصیب کنه و مادربشی بزودی منم ۷سالیه تقریباک درانتطاروحسرت ...

ای جانم خداروشکر میکنم که کم کمقلق هم دستتوناومده و کنارهم دارید ارامش وعشق بیشتررا تجربه میکنید، انشاالله خیلی زود دامنت سبزو زندگیتون پربار و پربرکت بشه ....

نه گلم من کلابچه ندارم