2777
2789

سلام معذرت میخوام نامرتبطه ولی

من ادیت عکس انجام میدم توی زمینه عوض کردن لباس ،مو،کفش،رنگ لباس،پس زمینه و ...

روتوش پوست

ادیت عکس های قدیمی

حذف یا اضافه کردن اشیاء

برای دیدن نمونه کار ها به کانالم سر بزنید❤️

@atelieherfeiy

ادیت اولین عکس برای شما کاملا رایگان هست❤️و نیازی به هیچ کاری نیست جز اینکه فایل عکستونو و چیزی ک میخواید و مد نظرتون هست رو توی تلگرام واسم بفرستید❤️

همین الان میتونید برای سفارش یا مشاوره رایگان، بهم پیام بدین:

@Editmhh

🩷

و ۶تا از عکساتون رو تنها با ۱۰۰ هزار تومن ادیت کنید *اولین عکس برای شما رایگان هست*🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂نه سوتفاهم نشه یه خانمی نصبت به مادرشوهر وخواهرشوهراش سروگوششو باز کرد این خانم هم یهو انگار از ...

عزیز م اونا چشم و گوشش رو باز نکردن.فتنه انداختن تو زندگیش. سرمایه وارث پدرشون دست همسر ایشونه.  داره از سهم خودشون میده.خدا به خیر کنه. یکی هم که داره زندگی میکنه وخودش راضیه اینجوری  فکریش میکنن واز زندگی بیزار. 

31 خوب اذیت بشم میتونم چیکار کنم ؟

چی بگم

حرفاتو نریز تو خودت

خدایی نکرده مریض نشی

با احترام و نرمی حرفای دلتو خواسته ات رو نظراتتو بهش بگو

ولی اینجوری نگو که چیکار کنم راهی ندارم مگه گوش میده

زن خوب به معنای تحمل همه چی و دم نزدن نیست

در هر صورت امیدوارم روزگار بر وفق مرادت بچرخه 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

من‌نمیتونم‌ کم‌ بخورم همم‌ بستگی به اخلاق داره دیگه

حتما که نباید،کم خورد؟؟ شوهری که زنشو ببره خونه ی مادرش بخاطر درامد کمش نیست بی اراده و بچه ننه و سست عنصزه و قدرت اداره ی زندگی مستقلو نداره ..اون شوهر کنسله بنظرم

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

دقیقا مث منی منم هر وقت اونجا بودم احساس مزاحمت بهم دست میداد چون بهم محل نمیداد رو نمیداد، با ازدوا ...

والا آشنایی سنتی بود اومدن خواستگاری 

فردا ش مادر شوهرت زنک زد که جواب بگیرن

ولی در هر موردی دخالت می‌مردند و می خیلیای حرف خودشون باشه

شش ماه توی یه اتاق از خونه مادرشوهر زندگی کردم،،،، ضربه ای از لحاظ روحی بهم وارد شد به اندازه شش سال...و بعدش هم جدا شدم ازشون اما همچنان نزدیکشون بودم و حدود سه سال انقد عذابم داد از راه دور و طرق مختلف ک فقط خدای بالای سر شاهده ولی الان حدود یکساله دیگه از اون خبرا نیست چون خیلی با شوهرم بحث و مشاجره داشتم تا تونستم تغییرش بدم و به خودش بیاد و بتونه پشتم باشه و ازم دفاع کنه فقط سه بار رفتم قهر و خلاصه خیلی جنگ اعصاب داشتم....با اینکه چهار تا خونه بینمون فاصله هست اما دیگه بهشون اجازه دخالت و اذیت نمیدم..به عبارتی دیگه اون اسکل سابق نیستم 

یعنی هرگز ازدواج نکنی بهتر از اینه توی یه خونه با خانواده شوهر زندگی کنی....حتی اگه از خودشون بهتر نباشه

خانواده شوهر من زبانزد عام و خاص بودن و همه قبولشون دارن بشدت اما منو خیلی عذاب دادن و نابودم کردن هرگز هرگز هرگز نمیتونم ببخشم دست خودم نیست

عزیزم مگه چند سال آدم قراره زندگی کنه چند سال قراره جوون بمونه که اونم بگذره به جمع کردن پول اونم نز ...

من نمیتونم از خوردن و پوشیدن بزنم و بدم اجاره 

اینجوری حاضر نیستم زندگی کنم 

اونام قکر نمیکنم پسرشونو بیرون کنن