2777
2789
عزیزم خوب کاری کردی که راهنمایی ام کردی دستت درد نکنه مرسی واقعا تشکر میکنم ازت لطف کردی الان که فکر ...

چیکار داری میکنی با زندگیت؟نشستی پای حرف یه ادمی که معلوم نیست کیه و چیکارست هی تند تند ازش مشاوره میخوای،اونم هر چی نفرت و دق ودلی که تو زندگیه خودش بوده داره بهت منتقل میکنه!مطمئن باش به محض اینکه بخوای زیر پای شوهرت بشینی هم آرامش زندگی خودت و شوهرت و خانوادش رو بهم میریزی هم احترامت و قلب پاکت از بین میره هم دیگه این برکتی که الان تو زندگیت هست رو نخواهی داشت.یه سریا بلد نیستن تو صلح و آرامش زندگی کنن ولی تو بلدی،این زندگیه خوبتو بخاطر چرندیات یه عده خراب نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه شو بخون حالش همچین خوبم نیست اره مثل خودت کمی خوش خیال بود این رو انگشت اوناست نه اونا

از خدا نمیترسی اینجوری بهش مشاوره میدی؟

نمیگی این زندگیش خراب شه منم سهم دارم چون مغزشو شست وشو دادی!متاسفم برای این حجم چرت گویی هات

مستاجری خیلی بهتر از زندگی با مادرشوهر اینو منی میگم که مامانم ۲۴ سال با مادرشوهر زندگی کرد تازه مام ...

پدرمنم ۲۵ سال با پدرومادرش زندکی کرد، زمانی ازشون جدا شد که دوتا داماد داشت و برعکس عموهام ، از خودش هیچی نداشت

بعد از حدا شدن تونست کمی پیشرفت کنه 

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

همه اینایی که میرن خونه خانواده شوهر فکر میکنن اخلاقشون خوبه و خودشون حریفن و نمیذارن کسی دخالت کنه

ولی بعد که رفتن بیچاره میشن😁😁شوهره هم پشتش باد خورذه دیگه بلند بشو نیست 

یه درصد خیلیییییی کمی حدوحدود رعایت میکنن که خیلی تعدادشون کمه

من شرط ازدواجم این بود نرفتم ولی جاریام که رفتن سرویس شدن جالبه همون ادما رفتاراشون با من فرق داره 

جرات دخالت و  بی احترامی ندارن  اما روشون به جاریام بازه

ما خونه هامون ویلایی چسبیده ب هم منو مادرشوهر وسه تا جاری دیگه حیف عاشق خونمم وگرنه فرار میکردم ینی کاری ب همدیگه نداریم ها ولی مادرشوهرم همش دنبال فضولی کردن یبار شنیدم میگفت من اینجا دارم از زن هاتون نگهبانی میدم وگرنه تا الان ابروشونو ب باد داده بودن😳😂😂😂

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

پس این همه عروس چیکار میکنن

الان دیگه خیلیا اینجوری نیستن مخصوصا تو شهرهای بزرگ منکه خودم عقیده دارم آدم 40 متر جا داشته باشه ولی آرامش داشته باشه می ارزه به خونه 200 متری با همه امکانات که توش آرامش نداری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ما خونه هامون ویلایی چسبیده ب هم منو مادرشوهر وسه تا جاری دیگه حیف عاشق خونمم وگرنه فرار میکردم ینی ...

ووااااااااااایییییییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من همسرم زمین متراژ زیاد داشت یعنی سرمایه اولیه خرید خونه رو داشت ولی از اول گفت زمین مشخص نیست کی فروش بره قرار شد اگه فروش نرفت بریم مستأجری هر وقت که فروش رفت خونه بخریم که خداروشکر موقع خیلی خوبی فروش رفت و خونه خریدیم باهاش 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️