آخه زندگی با اونا نیست که وقتی واحد ها جداست مثل اپارتمان
عروس ماهم ۲۰ سال با مامانم اینا توی یه ساختمون زندگی کردن و مشکلی نبود اما من با اینکه خونه ام مستقله ازم انتظار کمک رسانی دارن حالا توی یه ساختمون بودم عمرم تموم شده بود بستگی به دو طرف داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
25 سالم هست خوب من نمیتونم بگم چرا چون همسرم خانواده اش هستن و وقتی وضع مالی اش خوبه میگه وظیفه ام ه ...
عزیزم خوب کاری میکنی هم اینکه دل پاکی داری و تنگنظر نیستی و اینکه همسرت این کار رو کرده غر نمیزنی هم اینکه جوری رفتار کردی ک هر کسی حد خودش رو بدونه و حرمت ها شکسته نشه مهمتر ک مادر شوهرت هر جور که باشه مادر همسرت هست و وقتی ک از همسرت راضی باشه حتما دعای خیرش تو زندگیت اثر میذاره من شما رو تحسین میکنم
چرا ناراحت باشم ؟! من دلم خیلی پاک و صاف هست و اینکه خداروشکر وضع مالی شوهرم خوبه و خوشحالم از اینکه ...
درسته عزیزم اگه نیازهای تورو جبران میکنه عیبی نداره به خانوادش هم کمک کنه چون بلاخره اونا بزرگش کردن تربیتش کردن حق دارن گردنش ولی اگه برا تو خرج نکنه حق داری ناراحت بشی چون وظیفشه اول برا تو خرج کنه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فعلا جام طلایی دسته منهبا جاری و مادرشوهر تو یه حیاطیم😐😐😐😐😐
خدا صبرت بده🤣🤣🤣🤣
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛 دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝
فعلا جام طلایی دسته منهبا جاری و مادرشوهر تو یه حیاطیم😐😐😐😐😐
نه والا دست من با مادرشوهرم در یک خونه ای در یکی از اتاقهاش زندگی میکنم از شانس گوه من
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
مستاجر بودم ولی با شناخت خانواده همسرم همه سختی ها رو به جون خریدم ولی نرفتم تو یه ساختمون.از خیلی چیزا گذشتم سالهای اول زندگی.شاید هنوز فکر کنن عقب هستم.ولی مهمنیست نزدیکشون بودم بدبخت بودمبعدم یه خونه کوچیک گرفتم جدیدم نیست واملا معمولی ولی باز راضیم از آرامشم
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷