2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ام دارم ولی خوب عزیزم میگی چیکار کنم بنظرت به شوهرم چی بگم بگم خواهر اشو اینارو کرایه بگیره یا ح ...

عزیزم شما خیلی آدم خوبی هستی چون قلبت پاکه خدام بهت بیشتر میده. اصلا اصلا اصلا به حرف کاربرای حسود اینجا توجه نکن.چون خودشون با خانواده شوهر مشکل دارن حرصشون میگیره یکی بگه ما بدون مشکل داریم زندگی میکنیم. انشالله که خوشبخت تر هم بشین کنار همدیگه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
مبارک باسه از قفس اومدی بیرون چه حسی داری اون احساس قشنگتر رو برای من زندانی 17 ساله بگو

حس خیلی خوب، انقد ارامش دارم ک نگو نه دخالتی هست نه فضولی نه تیکه و متلکی😁

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

مسکن ازبس تو این خرابشده گرونه حتی مجردام دوس دارن خونه خودشون باشن وجدا زندگی کنن چه برسه متاهلا ادم خونواده خودشو نمیتونه تحمل کنه چه برسه قوم شوهر خونه داشته باشه کسی یدیقه هم بامزاحم وفضول زندگی نمیکنه فحشمم بدید ناراحت نمیشم این نظر منه خوب یابد 

آخ به دل خودم و.خونوادم 

عروس ما هم تو یکی از طبقات خونمونه 

از دستش جرعت نمیکنیم.کاری کنیم 

تمام و.کمال گزارش خونمونو حتی غذایی که درست میکنیمم ارسال میکنه برا کل فامیل و زنداداشا و.خواهرا و.... 

ربطی به خونواده شوهر و اینا نداره 

هرکسی ممکنه ذاتش خراب باشه 

هرکسی میتونه باشه

...

مستأجری و زندگی مستقل تو اتاق ۶ متری با دلخوش ،بهتر از تو قصر مادرشوهر زندگی کردن و از دست دادن سلامتی و جوانی و آرزوهاته،اینکه همسرت بفهمه مستقل زندگی کردن یعنی چی خیلی مهمه ، اینکه خانواده اش متوجه بشن اون دیگه مسئول یک زندگی و یکنفر دیگه است،اینکه مدام تو خونه و زندگیت نباشن و مجبور نباشی خونت رو برای مهمانی ها و دور همی های مادر شوهرت از روی اجبار مثل هتل در اختیارشان قرار بدی،اینکه وقتی غذا میپزی و آرایش میکنی برای سورپرایز کردن همسرت مادرش سر راه شکمش رو سیر نکنه و دیر وقت همسرت رو بفرسته بالا،اینکه مدام شکایت تا لنگ ظهر خوابیدنت رو به همسرت نکنه و ایراد نگیره،اینکه حتی نصف شب که میری دستشویی یهویی در خونت رو نزن بگن ببخشیدا صدای پایتون اومد فهمیدیم بیدارید،چیزی شده که بیدارید؟یا یدونه قرص مسکن دارید؟یا پنج صبح میان در خونت برای گرفتن تخم مرغ و بیان تو بشینن😡