2777
2789
حدس میزدم . الان حس خوبی داری اما بعد متوجه عمق فاجعه میشی . فکر می‌کنی همیشه با این کیفیت شوهرت می‌ ...

خواهر شوهر ام شاید بد باشه و بخواهد فضولی کنه اینا ولی مادر شوهر ام اینطوری نیست هوای من خیلی داره پشت من هست شوهرم چنتا ماشین سنگین داره واسه خودش هست خداروشکر و چنتا ام شریک هست خداروشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنی هدر میرهانشالا خوب باشن برات وگرنه متوجه میشی در یک زندان دایمی هستی و زندگی مشترک هیچ معن ...

آخه فرقش چیه با آپارتمان؟ 

من حس میکنم حضور خانواده شوهر هست که شما رو اذیت میکنه فقط 

ولی بخدا هر اتفاقی افتاد من از دید اونا هم نگاه میکردم. میسنجیدم که حق با کیه ولی اونا واقعا بی شعور ...

میدونم عزیزم باور کن بهتر درکت میکنم چون منم با تو هم دردم کلا ولشون کردم همینجوری ک گفتی منم مثل تو از دید اونام نگاه میکردم حتی خود گذشتگی هم کردم جایی بوده مقسر بودم خودم با زبون خودم گفتم حق دارین 😒

اما کلا باد هوا هست هر کاری کنی بدی غریبه وظیفه و ...و...و 

منم قطع ارتباط کردم اصلا رفت امد نداریم 

ببین اسی همه چی از دور ساده و قابل حل بنظر میاد تا وقتیییی که بری تو اون ساختمون اونوقت میفهمی تو‌چه جهنمی گیر کردی

بعد فک کردی شوهرت اجاره ندادن و نزدیکی به خانواده زیر زبونش مزه کنه مگه ول میکنه خانوادشو؟   و تو میمونی و یه عذاب ابدی

من موهام سفید شد تا از اون ساختمون نکبت رفتم

تازه مادرشوهر من خوبه

و‌بهترین لطفی که خدا در حقم کرد این بود که نرم اونجا بشینم 

رفتم مستاجر و شاید باورتون نشه باعث‌شد خودمون خونه بخریم و همین که اوضاع رو روال برگشت خدا رو شکر 

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

ببین اسی همه چی از دور ساده و قابل حل بنظر میاد تا وقتیییی که بری تو اون ساختمون اونوقت میفهمی تو‌چه ...

خودش در به در دنبال اینه خونه بخره 

دوست نداره تا آخر عمر اونجا بمونه 

میدونم عزیزم باور کن بهتر درکت میکنم چون منم با تو هم دردم کلا ولشون کردم همینجوری ک گفتی منم مثل تو ...

منم قطع ارتباطم🤣🤣 ولی تا انتقام کارشون نگیرم ول کن نیستم

خداروشکر الان زندگیم آرومه 

خواهر شوهر ام شاید بد باشه و بخواهد فضولی کنه اینا ولی مادر شوهر ام اینطوری نیست هوای من خیلی داره پ ...

دیگه قبول کردی ... اما تو شرایط مشابه ۹۹ درصد پشیمانی پشت این رفتارهاست چون هنوز شما اولویت این آدم نیستی و این مشکله. جواب تون رو هم به یه کار بر دیگه دادین قابل حدس بود . حرف مادرش حرف آخره .... این یعنی شما همسر نیستی یعنی شمام هستی که باشی کنار خانواده قبلی . خانواده خودشم همیشه خودشونو تو زحمت شوهر شما شریک می‌دونن و متوقع هستن اینا در آستانه دهه چهارم و پنجم زندگی فاجعه به حساب میاد . مخصوصا اگه بچه دار بشی بیشتر میفهمی الان افتخار میکنی وحس کویین بودن داری!

البته من پانزده سال از شما بزرگترم شما مو میبینی منم پیچش مو