2777
2789
کراشم بود سه سال با هم بودیم ولی خودمو بهش معرفی نکردم عکس و قرار نذاشتم چون تو شهر کوچیکیم گفتم شای ...

خب الان با هویت خودت بهش نزدیک شو. تو که میگی نمیشناستت

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراشم بود سه سال با هم بودیم ولی خودمو بهش معرفی نکردم عکس و قرار نذاشتم چون تو شهر کوچیکیم گفتم شای ...

۳ سال پنهون کردی خودتو ؟ برگام خب حق داره آبجی باید بهش میگفتی کم کم فوقش میگفت نه همون اول بهتر از الان بود که ☹☹

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

خب الان با هویت خودت بهش نزدیک شو. تو که میگی نمیشناستت

ولی اینبار اینطور آویزون نه با کلی اعتماد بنفس

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

اگه معرفی نکردی پس با چه مشخصاتی باهاش بودی؟

فقط اسم و فامیلمو‌ نگفتم بهش گفتم فعلا امادگی ندارم بگم اونم صبر میکرد بخاطر من ولی بعدش گفتم تحمل ندارم یا معرفی کن یا برو

۳ سال پنهون کردی خودتو ؟ برگام خب حق داره آبجی باید بهش میگفتی کم کم فوقش میگفت نه همون اول بهتر از ...

اعتماد نداشتم بهش خودمم الان موندم چیکار کنم چون خیلی دوستش دارم دلم نمیخواد از دستش بدم

۱۸

الهیییی الان اوج احساساتته عزیزم هر چیم ما بگیم درباره منطقی فکر کردن تو گوشت نمیره.

بنظرم یا با هویت واقعیت بهش نزدیک شو یا ولش کن غیر این راهکاری ندارم واقعا

چجوری مثلا؟

مثلا در قدم اول فالوش کن و یسری لایک و اینا ولی طبیعی نه آویزون طور