الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اولین شکست عشقیم ۱۸ سالگی۴ ماه تمام گریه میکردم
هنوزم یاد اون احساس ها میوفتم دلم تنگ میشه
برا پسره نه ها ، برا بقول تو اون برنامه ریزی برای آینده و فانتزیها و خیالاتم
اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟
کراشم بود سه سال با هم بودیم ولی خودمو بهش معرفی نکردم عکس و قرار نذاشتم چون تو شهر کوچیکیم گفتم شاید ولم کنه بعد بره به کسی بگه با من بوده بخاطر همین ترسا نگفتم الانم نمیدونم چه کنم چی درسته
بدون دلیل؟میدونم سخته ولی امیدوارم یکی بیاد تو زندگیت که از شدت خوب بودنش به این روزا بخندی بگی برا ...
کراشم بود سه سال با هم بودیم ولی خودمو بهش معرفی نکردم عکس و قرار نذاشتم چون تو شهر کوچیکیم گفتم شاید ولم کنه بعد بره به کسی بگه با من بوده بخاطر همین ترسا نگفتم الانم نمیدونم چه کنم چی درسته
من از ۱۶ سالگی باهاش بودم چندین بار ولم کرد خودم رابطه رو نگه داشته بودم به زور
چند سالته؟
اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟