2777
2789
یعنی به کسی نمیگه؟ نخوادم حداقل تکلیفم روشن میشه مثل الان بلاتکلیف نیستم

اگه قرار بود به کسی بگه مثل اسکول ها سه سال با کسی که ندیده و نمیشناسه چت نمیکرد وقتی با یک ادم فیک که معلوم زن یا مرد سه سال چت کرده یعنی از سینگلی با هرکس باشه قرار میزاره شمارو هم از دست نمیده نترس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکیبی از هر دو چون اولاش پنهون میکردم که دوسش دارم بعد کم کم سمت عاشقانه رفت ولی خب چ فایده…

میفهمم عزیزم بنظرم تلاش کن بری سرکار یا بری دانشگاه اینطوری آزاد تری و راحت تری بعد باهاش ارتباط بگیرر دوباره

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

عجیب بود خب اخه میدونی هر دو حق دارید هم اون ک واقعا با کسی ک هیچی ازش ندیده سه سال موند دمش گرمهم ش ...

من ۱۸ اون ۲۱ سنشم کمه ولی خب تو شهر ما پسرا ۱۸ سالگی هم ازدواج میکنن بعدشم روم نمیشه بگم بیاد خواستگاری هنوزم که معرفی نکردم نمیدونم چیکار کنم

من ۱۸ اون ۲۱ سنشم کمه ولی خب تو شهر ما پسرا ۱۸ سالگی هم ازدواج میکنن بعدشم روم نمیشه بگم بیاد خواستگ ...

ینی تو این س سال نتونستی بهش اعتماد کنی؟

من ۱۸ اون ۲۱ سنشم کمه ولی خب تو شهر ما پسرا ۱۸ سالگی هم ازدواج میکنن بعدشم روم نمیشه بگم بیاد خواستگ ...

سنت کمه دختر درس بخون فعلا بری دانشگاه باور کن پشیمون میسی قید درس بزنیی

اگه قرار بود به کسی بگه مثل اسکول ها سه سال با کسی که ندیده و نمیشناسه چت نمیکرد وقتی با یک ادم فیک ...

خودشم چندین بار گفت قول شرف میدم به کسی حرفی نمیزنم و از این بابت نگران نباش