2777
2789

بهم قول داد ترکم نمیکنه بعد گفت یا معرفی کن یا دیگه پیام نده بعد ۳ سال الان تقریبا دو هفته س ازش خبر ندارم دلتنگشم دلم میسوزه واسه اقبال خودم دوست داشتم به عشقم برسم سید هنوزم دوست دارم…💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد ک رفت دلیلش چی بود همینطوری گذاشت رفت نامرد؟

سه سال باهم بودیم ولی نه اسممو گفتم بهش ن عکس و نه قرار گذاشتم چون تو شهر کوچیکیم ترسیدم به کسی بگه بعد ولم کنه میگفت قصد جدی نداره و ازدواج دیوونگیه گفتم شاید منو نخواد چرا معرفی کنم ولی الانم پشیمونم چون بدون اون نمیتونم

یک کلام میگفتی نهایت بلاکت میکرد بهتر از این حالت بود که

دوبار بلاکم کرد باز انبلاک کرد بهم گفت یا معرفی کن یا برو دیگه تحمل ندارم بخدا نمیدونم چیکار کنم چی درسته چی غلط حالم داغونه

سه سال باهم بودیم ولی نه اسممو گفتم بهش ن عکس و نه قرار گذاشتم چون تو شهر کوچیکیم ترسیدم به کسی بگه ...

واقعاااا؟؟؟ خیلی عجیبه ینی تو این سه سال 

حتی ویس هم نگرفته ؟

ینی رل بودین ولی اصن هیچی از تو ندیده؟

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

دوبار بلاکم کرد باز انبلاک کرد بهم گفت یا معرفی کن یا برو دیگه تحمل ندارم بخدا نمیدونم چیکار کنم چی ...

تو این سه سال ارتباطتون در حد دوست ساده بود یا عاشقونه؟

سه سال باهم بودیم ولی نه اسممو گفتم بهش ن عکس و نه قرار گذاشتم چون تو شهر کوچیکیم ترسیدم به کسی بگه ...

وای دختر چرا نگفتی میگفتی از کجا معلوم اگ گفته بودی و فهمیده بود تویی قصدش جدی نمیشد شاید اونم دوست داشته کاش بری بهش بگی🥲💔

دوبار بلاکم کرد باز انبلاک کرد بهم گفت یا معرفی کن یا برو دیگه تحمل ندارم بخدا نمیدونم چیکار کنم چی ...

معرفی کن خودتو  بدتر از این که نمیشه الان حتما از دست دادی طرفو وقتی خودتو معرفی کنی   ۵۰ ۵۰ میشه 

معرفی کن خودتو بدتر از این که نمیشه الان حتما از دست دادی طرفو وقتی خودتو معرفی کنی ۵۰ ۵۰ میشه

یعنی به کسی نمیگه؟ نخوادم حداقل تکلیفم روشن میشه مثل الان بلاتکلیف نیستم

وای دختر چرا نگفتی میگفتی از کجا معلوم اگ گفته بودی و فهمیده بود تویی قصدش جدی نمیشد شاید اونم دوست ...

نمیدونم بخدا گفتم شاید به کسی حرفی بزنه بعد ولم کنه دودل بودم الانم موندم چیکار کنم

اره

عجیب بود خب اخه میدونی هر دو حق دارید هم اون ک واقعا با کسی ک هیچی ازش ندیده سه سال موند دمش گرم

هم شما که با وجود شرایطتون ... باز موندین

در کل امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری 

بهش بگو بیاد خاستگاری چند سالشه؟