2777
2789
عنوان

دارم از ترس سکته میکنم

789 بازدید | 52 پست

از سرشب یجوری خواب بودم که نگو چند باری خواستم پاشم اما جونشو نداشتم،  الان پاشدم برم سرویس روی سرامیکا لکه ی خونه 😥😥😥 چند تا هست،  واضح قابل دیدنه یکمم پایین روی دیوار چند قطره هست

کسی خونمون نیست از صبحه تنهام 

یا خدا یعنی چیه؟؟؟  

الان همه ی لامپارو روشن کردم

شاید موشی گربه ای مارمولکی جیزی زخمی شده باشه و داشته فرار میکرده از روی دیوار رفته و لکه خون شده باشی همسایه ای آشنایی فامیلی نداری زنگ بزنی بیاد پیشت بخوابه؟البته دیروقت هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی من خواب بودم دیگه چیزی تکون نخورده تو خونه

اگه واقعا لکه خون باشه احتمالا کسی اومده داخل دستش یا صورتش زخمی بوده  شسته رفته ، داداشی خواهری کسی شاید اومده کلید خونه کس دیگه هم داشته؟ یه نگاه سرویس یا آشپزخونه بنداز ببین باند چسب زخم جا بجا شده یا نه؟ 

اگه واقعا لکه خون باشه احتمالا کسی اومده داخل دستش یا صورتش زخمی بوده شسته رفته ، داداشی خواهری کسی ...

اگه درب ورودی از داخل قفل کرده بوده باشی و خوابیده بودی یه احتمال داره ببخشید خودت خون دماغ شدی خواب آلود بودی رفتی شستی یادت نمیاد، وگرنه اصلا اون لکه خون نیست شاید سس غذای باشه ریخته متوجه نشدی

اگه درب ورودی از داخل قفل کرده بوده باشی و خوابیده بودی یه احتمال داره ببخشید خودت خون دماغ شدی خواب ...

خون دماغ تو عمرم یه بار شدم اونم بچگی وسط افتاب بودم! 

میگم لکه ی خونه میگی سس؟  خشکم شده

نگران نباش ،احتمالا همون همسرت اومده خواب بودی رفته.

همسرم یه شهر دیگه ست 😭😭😭😭

سوییس گلد هیچ دلیل و توضیحی براش ندارم همه رو تو ذهنم مرور کردم 

عرررررررررررررر😭😭😭😭😭😭

همسرم یه شهر دیگه ست 😭😭😭😭سوییس گلد هیچ دلیل و توضیحی براش ندارم همه رو تو ذهنم مرور کردم عرررررر ...

تو مردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 😐😐😐😐 الان دیدم پروفتو 

ای خدا من چرا چک نمیکنم 😐😐😐