2777
2789
عنوان

من باردارم بیاید بگم مادرشوهرم چی استوری گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 44 پست
دخترش هم سن منه و از اول خیلی حسادت به زندگی من داشتن حتی بچه‌ی اولم را تا یک ماه و نیم نیومدن دیدنش ...

ظاهراً از حسادت می‌خواسته حال بد بهت منتقل کنه ، شما هم فعلا تحویلش نگیر حالش جا بیاد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا الان چند ساعت گذشته اصلا به روی خودم نیاوردم چون همچین اخلاقی داره که بخواد بازی راه بندازه بقیه ...

من باشم انفالوش میکردم ، قاطی نقشه ها وقاطی بازیش نشو . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

به شخم پسرت که استوری گذاشته 

به خودت نگیر عزیزم 

بعضیا کلا نباید زیاد اعتنا کنی 

باید یه لبخند بزنی گذر کنی 

شخصیت نمایشی و بی عزت نفس اینجور اشخاص حکم می‌کنه اینطور رفتار کنن و وقتی تو دنیای حقیقی زورشون نمی‌رسه تو دنیای مجازی جبران میکنن

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

والا ما ۱۲ ساله داریم با خوبی زندگی میکنیم ولی اینم بگم شوهر من واقعاً آدم خوبیه و مادرشوهرم بهش بسی ...

من پدر شوهرم رفتارش با زندگی ما اینطوره 

خب تو این شرایط سخت رو گفته ولی حق نداره نظرشو به کسی تحمیل کنه این موضوع به شما و همسرتون مربوطه

عزیزم اوضاع مملکت را میدونم ولی من و همسر و پسرم از نظر شرایط اقتصادی و روحی پذیرای بچه‌ی جدید هستیم و مشکلی نداریم تازه اصرار همسر و پسرم بود بچه‌ی دوم بعد ما تا حالا توی این ۱۲ سال زندگی همش دستمون به زانوی خودمون بوده هیچوقت از مادرشوهر نخواستیم کاری واسمون بکنه

یعنی خونه و زندگی که قراره بچه توش بیاد در حال سوختنه بچه هم فرایند سوختن را تسریع میکنه

اوج حسادت و سوزش دلش اینطور استوری کرده ، کلا آنفالوش کن 

میگفتی هیزمت سلام میرسونه

من به روی خودم نیاوردم احساس کردم عمدا میخواد من یه چیزی بهش بگم قشقرق به پا کنه توی این ۱۲ سال زندگی همیشه یه رابطه‌ی رسمی را سعی کردم باهاش حفظ بکنم

ظاهراً از حسادت می‌خواسته حال بد بهت منتقل کنه ، شما هم فعلا تحویلش نگیر حالش جا بیاد

منم همین فکر را کردم اصلا به روش نیاوردم ولی دروغ چرا ته دلم یکم ناراحت شدم که این زن زندگی موفق پسرش را میگه در حال سوختن نوه‌اش را هم میگه هیزم 

منم همین فکر را کردم اصلا به روش نیاوردم ولی دروغ چرا ته دلم یکم ناراحت شدم که این زن زندگی موفق پسر ...

حق داری 

بهش فکر نکن، زن حسود و عقده ای هست ظاهرا، هدفش این بوده که اذیتت کنه نگذار ب هدفش برسه ، همشون انفالوکن .خانواده شوهر منم تو بارداریم خیلی اذیتم میکردن.

دخترش هم سن منه و از اول خیلی حسادت به زندگی من داشتن حتی بچه‌ی اولم را تا یک ماه و نیم نیومدن دیدنش ...

والا منم فاز اینجور آدما رو درک نمیکنم

شاید بخاطر دخترش گذاشتە شاید از تو خوشش نمیاد

ولی کلا برات مهم نباشە و بە روی خودت نیار

والا ما ۱۲ ساله داریم با خوبی زندگی میکنیم ولی اینم بگم شوهر من واقعاً آدم خوبیه و مادرشوهرم بهش بسی ...

پس دلیلش همینە

هنوزم بەپسرش وابستەس ولی راهی ندارە برا جلبش

برای همین بە رابطتون‌حسودی میکنە

بگو این وضعتونە چرا پسراتونو زن میدین

عزیزم حق داری

دقیقا همینه که گفتی داره بهت حسادت میکنه....

توام بعد به دنیا اومدن بچت ،مدام از مزایای دو فرزندی بزار 

بزار ببینه بسوزه🙃