دخترش هم سن منه و از اول خیلی حسادت به زندگی من داشتن حتی بچهی اولم را تا یک ماه و نیم نیومدن دیدنش ...
ظاهراً از حسادت میخواسته حال بد بهت منتقل کنه ، شما هم فعلا تحویلش نگیر حالش جا بیاد
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
والا ما ۱۲ ساله داریم با خوبی زندگی میکنیم ولی اینم بگم شوهر من واقعاً آدم خوبیه و مادرشوهرم بهش بسی ...
من پدر شوهرم رفتارش با زندگی ما اینطوره
خب تو این شرایط سخت رو گفته ولی حق نداره نظرشو به کسی تحمیل کنه این موضوع به شما و همسرتون مربوطه
عزیزم اوضاع مملکت را میدونم ولی من و همسر و پسرم از نظر شرایط اقتصادی و روحی پذیرای بچهی جدید هستیم و مشکلی نداریم تازه اصرار همسر و پسرم بود بچهی دوم بعد ما تا حالا توی این ۱۲ سال زندگی همش دستمون به زانوی خودمون بوده هیچوقت از مادرشوهر نخواستیم کاری واسمون بکنه
یعنی خونه و زندگی که قراره بچه توش بیاد در حال سوختنه بچه هم فرایند سوختن را تسریع میکنه
اوج حسادت و سوزش دلش اینطور استوری کرده ، کلا آنفالوش کن
منم همین فکر را کردم اصلا به روش نیاوردم ولی دروغ چرا ته دلم یکم ناراحت شدم که این زن زندگی موفق پسر ...
حق داری
بهش فکر نکن، زن حسود و عقده ای هست ظاهرا، هدفش این بوده که اذیتت کنه نگذار ب هدفش برسه ، همشون انفالوکن .خانواده شوهر منم تو بارداریم خیلی اذیتم میکردن.