2777
2789
عنوان

من باردارم بیاید بگم مادرشوهرم چی استوری گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 44 پست
منظورش چیەەە🫥🫥🫥🫥

دخترش هم سن منه و از اول خیلی حسادت به زندگی من داشتن حتی بچه‌ی اولم را تا یک ماه و نیم نیومدن دیدنش البته شاید اینکه خواهرشوهرم بچه‌دار نمیشه هم بی‌تاثیر نیست ولی حداقل میتونست استوریش را از من هاید کنه که من نبینم آخه چطور روش میشه به جای تبریک و احوال‌پرسی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا به یه ورت بگیر و عشق دنیا رو کن

نه اون که واسم مهم نیست ولی چطور از پسرش خجالت نمیکشه جالب اینه که من خودم چون بارداری اولم سخت بود زیر بار بچه‌ی دوم نمیرفتم همسرم خیلی اصرار داشت

نه اون که واسم مهم نیست ولی چطور از پسرش خجالت نمیکشه جالب اینه که من خودم چون بارداری اولم سخت بود ...

مادرشوهره دیگه 

توی ذاتشه 

مردا هم اصلا این چیزا رو نمیفهمن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نکنە منظور اینکە خونەی شما درحال سوختن استعارە از طلاق باشە خدای نکردە

والا ما ۱۲ ساله داریم با خوبی زندگی میکنیم ولی اینم بگم شوهر من واقعاً آدم خوبیه و مادرشوهرم بهش بسیار وابسته بود اوایل ازدواج خیلی سعی کرد زندگی ما را خراب کنه چون فکر میکرد پسرش را ازش گرفتم برای تولد بچه‌ی اولمم ناراحت شد حتی تا یک ماه و نیم دیدنش نیومد ولی الان  پسرم نه سالشه ما هم ارتباطمون با مادرشوهر خوبه ولی اون انگار هنوز چشم به زندگی ما داره

به خودت نگیر شاید منظورش گذشته ی خودشه

خودش ۲ تا بچه داره شوهر من که واقعا آقاست هیچ زحمتی هم برای خانواده‌اش نداشته از ۱۶ سالگی کار کرده خرج خودشو داده دخترش هم که ازدواج کرده البته دخترش هم سن منه و بچه‌دار نمیشه متأسفانه 

خودش ۲ تا بچه داره شوهر من که واقعا آقاست هیچ زحمتی هم برای خانواده‌اش نداشته از ۱۶ سالگی کار کرده خ ...

انشالله خدا مشکل دخترشو حل کنه 

این دوره برات حساسه تا میتونی از استرس دوری کن هرچی گفتن نشنیده بگیر برای بچه ت خدایی نکرده ضرر داره روحتو آروم کن و شکرگذار باش که خدا بهت همچین شوهر و پسری داده از هیچکس و هیچی نترس و شرم نکن وجودتو بزرگ ببین و توکلت به خدا باشه

فکر کنم منظورش اینه که عروسم تند تند باردار میشه و پسر بدبختم پدرش در میاد تا خرج اونا رو در بیاره!� ...

پسر اولم نه سالشه و الان بچه‌ی دوم را باردارم تازه من زیر بار بچه نمیرفتم همسرم خیلی اصرار داشت که بچه‌ی دوم میخوام

فکر کنم منظورش اینه که عروسم تند تند باردار میشه و پسر بدبختم پدرش در میاد تا خرج اونا رو در بیاره!� ...

بعد هم من هم شوهرم شاغلیم خونه ماشین پسنداز شکر خدا دستمون به دهنمون میرسه مادرشوهرم خودش هنوز مستاجره

وااا مادرشوهرت قبلا ازین حرفا نزده؟ منظورم فاز روشنفکری نداره کلا؟

نه در اون حد نیست ولی دخترش هم بچه‌دار نمیشه متأسفانه ولی اگه میخواست به اون دلداری بده استوریش را از من هاید میکرد