2777
2789
۶ ساعت اوکیم ولی باکیییفیت ...

الان بچم کوچیکه هزار بار بیدار میشه برای همون اگه یکسال هم بحابم بازم کمه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من جوان تر بودم هشت ساعت خواب لازم داشتم الان سه ساعت یا چهار ساعت هم برام کافیه. در طول روز هم خوا ...

الان چند سالتونه ؟ از لحاظ قدرت ماهیچه ای و بدنی مشکل خاصی پیدا کردین ؟ چون میگن عضله زمان خواب ساخته میشه من دوست دارم ورزشم بکنم ولی میگن خواب کافی نباشه و این مقدار باه فایده نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک کلا خوابم کمه ۶ میخابم ۸ هم بلند میشم

وایییی دمت گرممممممممممم  میدونی تسلا گفته اگر توانایی اینو داته باید دو ساعت بخوابید شما یک ابر انسان هستید بعد میشه بپرسم شما ورزش هم  میکنی ؟ بعد اینکه میگن عضله زمان خواب ساخته میشه چی ؟ از لحاظ جسمی مشکلی پیدا نکردین ؟ مثلا عضلتون ضعیف شه  یه همچین چیزی من دوست دارم ورزشم کنن ولی میگن باید ادم 7 ساعت 8 ساعت بخوابه برا ورزش حرفه ای مثلا که کامل عضله سازی شکل بگیره 

وایییی دمت گرممممممممممم میدونی تسلا گفته اگر توانایی اینو داته باید دو ساعت بخوابید شما یک ابر انس ...

ورزش آره

آره تو خواب عضله سازی هست و باید کامل بخوابید

من سیستم اعصابم کلا بهم ریخت

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

چرا توضیح ندادین ورزش میکنین یا نه مشکل برا عضله هاتون پیش اومده یا نه ببخشید البته اگه دوست ندارین ...

بله ورزش میکنم و اتفاقا از زمانی که ورزش میکنم سر حال ترم و البته اینو به خودم قبولوندم که انسان دو ساعت خواب هم براش کافیه

یعنی  الان میزان خوابم دست خودمه مثلا تابستونا که بچه ها مدرسه ندارن تا ده یا یازده صبح  می خوابیم  اگر کار اداری داشته باشم چهار صبح بخوابم هفت بیدار میشم  مشکلی هم ندارم. 

مثل آدم هایی نیستم که به طور روتین از شش صبح بیدار میشن

این نیز بگذرد .....