2777
2789
عنوان

میخوام بگم راجب همسر برادرم

358 بازدید | 13 پست

هستین بنویسم ؟ 

نمیخوام باکسی راجبش صحبت کنم که خدایی نکرده از من ناراحت بشه بد برداشت کنه و البته کسی هم ندارم نمیدونم به کی بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم

دختر خیلی خوبیه و خیلی دوسش داریم و تقریباً هم سنیم چون دوستی ندارم خیلی رفتارام باهاش صمیمانه و دوستانه است و سعی میکنم رفتار های بدی ازم سرنزنه 

میشینم باهاش درد مدل میکنم حرف میزنم میگم تو هم بگو راجب زندگیت سبک شی هیچی نمیگه و گاه به گاه تغییر حالت میده دیگه همه ازش شاکی میشن

دختر خیلی خوبیه و خیلی دوسش داریم و تقریباً هم سنیم چون دوستی ندارم خیلی رفتارام باهاش صمیمانه و دوس ...

میترسه صمیمی بشه بهش حق بدین هرکی یه اخلاقی داره تاوقتی ک صدمه ای ب مانزنه باید درکش کنیم

دختر خیلی خوبیه و خیلی دوسش داریم و تقریباً هم سنیم چون دوستی ندارم خیلی رفتارام باهاش صمیمانه و دوس ...

خب چی بگه راجع به زندگیش...حتما که نباید درد دل کنه...شاید خداروشکر مشکلی تو زندگی نداره...واااا

میترسه صمیمی بشه بهش حق بدین هرکی یه اخلاقی داره تاوقتی ک صدمه ای ب مانزنه باید درکش کنیم

نه اتفاقا صمیمیه و برونگرا هستش راجب خیلی چیزا میگه مثلا چیزایی که دوست داره رفت امدش و ....

من مثلاً نشستنی زندگیمو وا کردنی که این هفته از فلان چیز ناراحتم خانواده شوهرم فلان کردن اینجوریه اونجوریه 

ولی خودش تو اون مورد ها میدونم دلش پره ها اما هیچ نمیگه منم بار ها را نگهداری کردم از اوناش نیستم میگم بگو سبک شو یهو اخلاقتو عوض نکن بجاش

خب چی بگه راجع به زندگیش...حتما که نباید درد دل کنه...شاید خداروشکر مشکلی تو زندگی نداره...واااا

خداروشکر زندگی و وضع مالیشون عالی نیست ولی بدهم نیست داداشم خوب خونه زندگیش میرسه اما فکر میکنم از دست من یا مادرم یچیزی به دل گرفته میبینی خوشحاله یهو خودشو میگیره سرد میشه رفتارهای غیرعادی میکنه منم میگم اگه هست بگو خالی شود حتی اگه تاثیری نباشه

بنظرم از زرنگی و سیاستشه که هیچی نمیگه...چقدر خوب که نمیگه

اونم هست بله ولی بالاخره با مامانم بجا زندگی میکنن من که میرم و میام ولی اونا زود به زود روبرو میشن نمیخوام مشکلی بمونه 

والا مادرمم بهترین مادر و مادرشوهر دنیاس نه اینکه الکی بگم ولی دستش خیلی بازه نزاشت اجاره بمونن هرچی برای خودش بگیره برای اونام میگیره زیادم کمکش نباشه یه کمکی میرسونه 

اونم هست بله ولی بالاخره با مامانم بجا زندگی میکنن من که میرم و میام ولی اونا زود به زود روبرو میشن ...

ولی بنظرم شما وقتی باهاش درد دل میکنید بهش نگید تو هم از زندگیت بگو سبک بشی...شاید با این حرفتون اونو ناراحت کنید...انشاءالله خوش باشید