2777
2789
عنوان

پسری که حقوقش بین 24 تا 30 عه و

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبقه ها جدا باشه چه مشکلی هست ؟

من شخصا دوست ندارم حتی تو یک کوچه و خیابون بودن رو چه با خانواده خودم چه خانواده همسرم  منم خانواده همسرم دو طبقه جدا بود ولی خب قبول نکردم که اونجا برم ولی شما اگه مشکلی نداری با این موضوع اوکیه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مامانش انتخاب نکرده که منو منو به اون معرفی کردن الان یکساله در ازتباطیم خیلی ابراز علاقه میکنهببین ...

ببین در هر صورت زندگی با خانواده همسر اشتباهه..

تو یه ساختمون هم باشین، بازم اشتباهه و براتون چالش به وجود میاد..

یه نفر رو پیدا نمیکنین که اینجوری نزدیک خانواده زندگی کرده و راضیه..

یعنی یا چالش و درگیری دارین...

یا دخالت..

یا توقعات بیجا بخاطر نزدیک بودن‌تون...

توافق کنید که میخواین از همون ساعت اول جدا باشین یه جای دیگه...

حق سکونت و بقیه حق و حقوق رو هم وکالتش رو بگیرین..

یه توک پا مشاوره هم برین...

ولی همون قبل عقد واضح و شفاف اوکی کن همه چی رو..

اینکه حالا بعدا درست میشه و بعدا فکر میکنیم نداره‌‌..

اینا رو حواست باشه❤️

ماکارون هستم:)

ببین در هر صورت زندگی با خانواده همسر اشتباهه..تو یه ساختمون هم باشین، بازم اشتباهه و براتون چالش به ...

چند بار صحبت کردیم 

گفته همه چی جداست 

شخصیتش استقلال داره 

چه مشکلی پیش میاد ؟

خب دلیلت چیه چه مشکلی پیش میاد

من کلا آدمی هستم که دوست دارم آدمها فاصله شون باهم رعایت کنن احساس راحتی باهام نداشته باشند و...بالاخره تو یک ساختمان بودن مشکلات خودش داره حالا هر چقدر هم بگی خانواده پسر اهل هیچ دخالتی نیستن و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چند بار صحبت کردیم گفته همه چی جداست شخصیتش استقلال داره چه مشکلی پیش میاد ؟

همه اونهایی که رفتن و به این شکل زندگی کردن، کسی بهشون نگفته بیا و خانوادم حق دارن نظر بدن..

حق دارن دخالت کننن..

بقیه حق دارن به خاطر نزدیک بودن مون یسری توقعات داشته باشن!

هیچوقت کسی اینو نمیگه!

نمیگه چون یا تعریفش از دخالت فرق داره، یا هم میدونه همه اینا رو، برای مجاب کردن طرف مقابل یسری وعده وعید پوچ میده!

خواهر و برادر هم دارن؟!

ماکارون هستم:)

همه اونهایی که رفتن و به این شکل زندگی کردن، کسی بهشون نگفته بیا و خانوادم حق دارن نظر بدن..حق دارن ...

من متوجه میشم کدوم پسر استقلال داره کدوم وابسته س 

یه خواهر کوچکتر داره