2777
2789
عنوان

پسری که حقوقش بین 24 تا 30 عه و

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شرکت خصوصیه به فکر شغل دوم هست اما سرمایه شو نداره

حقیقتا تو این اوضاع اقتصادی که ریسکش زیاده بخواد خودش کسب و کار خودشو بزنه..

اعداد و ارقام آماری، چیز خوبی نمیگن..

منظورم اینه جای دیگه.ای هم بره کار کنه به عنوان کارمند یا پرسنل..

و اینکه اسی برای خونه خریدن گفتی، خب شما مگه نمیگی که ایشون الان یه خونه داره تو همون ساختمون خونوادش؟!

یعنی خونه برای خودش نیست و نامش نیست؟!

ماکارون هستم:)

حقیقتا تو این اوضاع اقتصادی که ریسکش زیاده بخواد خودش کسب و کار خودشو بزنه..اعداد و ارقام آماری، چیز ...

منم امیدی ندارم اما خودش میگه میشه پولدار میشم 

خونه مال باباشه داده این بشینه به نامش نزده 

منم امیدی ندارم اما خودش میگه میشه پولدار میشم خونه مال باباشه داده این بشینه به نامش نزده

ببین من نمیدونم که شرایط شما چیه و انتظارت چیه!

اما خب حقیقتی که وجود داره اینه که شما کلا یه نفری که کامل باشه رو پیدا نمیکنی...

پس باید بگردی دنبال خط قرمزهات و چارچوب‌هات.‌.

ببینی چقدر شبیهه بهش، انتخاب کنی...

زندگی مشترک ساختن میخواد..

قرار هم نیست آسون باشه..

پس حداقل یه جوری انتخاب کن که آرامش داشته باشی، و بتونی امیدی به آینده داشته باشی و به ساختن زندگی باهاش بتونی فکر کنی..

اگر فکر میکنی با شرایط اقتصادی موجود، قراره مدام تو سختی باشی، یه ذره بیشتر فکر کن...

چون عاقلانه بخوای نگاه بکنی، از نظر قانون ارث و موارد دیگه، بابت زحمات شما، قانون به شما پول و پاداشی نمیده..

یعنی مرد رو موظف نمیدونه و حمایت نمیکنه از تلاش‌های شما!

پس حداقل خودت رو در موقعیتی قرار نده که هم سختی بکشی، هم تلاش کنی، آخرش هم برات دستاوردی نباشه!

ماکارون هستم:)

مگه برای بابای شما چه قدره

بابام کارگره ماهی پونزده تازه قسطم داریم 

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟