2777
2789

نمی‌دونم چرا هر مشکلی دارم خدا رو مقصر می دونم

😢😢

حالم بده اگه می‌خواین نمک بپاشین هیچی نگین و برین بهتره 

چون من جواب نمیدم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

منم یه وقتا اینطوری میشم میگم خدایا مگه تو نگفتی صدام کن تا اجابت کنم پس چرا صدای منو نمیشنوی پرسیدم میگند به صلاحت نبوده نمیدونم واله ما باید تسلیم باشیم فقط

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی شیطان آدم رو وسوسه میکنه و باعث میشه شخص ناامید بشه و خدای نکرده کفر بگه . سعی کنید دیگه کفر نگید و ختم استغفار بگید اینجوری هم روحتون پاک تر میشه و هم گره های زندگیتون باز میشن ، مخصوصا ختم استغفار حضرت علی علیه السلام رو با توجه به معنیش بخونید حال دلتون عوض میشه

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

عزیزم وقتی هیچی نگفتی چی بگیم اگه برات مقدوره بگو چرا حالت بده البته حال و حوصله خودمون هم تعریفی ند ...

از دست بابام عصبیم کلا منو تحقیر می‌کنه سر هرچیزی 

سر چیزایی که ذره ای من توشون نقش نداشتم 

به خدا میگم خب ازدواج که دست من نیست دست توعه 

یه کاری کن 

اصلا جواب نمی‌ده اصلاااااا 

من احمق هم امروز کلی کفر گفتم نمازامم نخوندم 

دلم داره میترکه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

تو تو فاز ازدداجی من ازدواج کردم نمیزاره هیچ جا برم نمیزاره تکون بخورم خسته شدم یکی اینجوری گیرت میو ...

والا منم خیلی تو فاز ازدواج نیستم 

ولی انقد اذیتم از دست خانوادم که همش دست به دعام 

گاهی شیطان آدم رو وسوسه میکنه و باعث میشه شخص ناامید بشه و خدای نکرده کفر بگه . سعی کنید دیگه کفر نگ ...

خدا کفر رو هم می‌بخشه؟

تو تو فاز ازدداجی من ازدواج کردم نمیزاره هیچ جا برم نمیزاره تکون بخورم خسته شدم یکی اینجوری گیرت میو ...

با تموم وجودم درک می کنم شوهرم شهر دیگه کار می کنه مادرم مریضه بی وجدان نذاشت بشینم امشب پیش مادرم با اینکه خودش نیست اینجا حالم بهم می خوره دارم آتیش می گیرم

منم یه وقتا اینطوری میشم میگم خدایا مگه تو نگفتی صدام کن تا اجابت کنم پس چرا صدای منو نمیشنوی پرسیدم ...

خب چه گناهی کردیم آخه از همون لحظه بدنیا میایم عذاب عذاب عذاب

منم از سر لج نماز صبحم رو پا نشدم و خیلیییی ناراحتم

😢😢

خدا کفر رو هم می‌بخشه؟

بله عزیزم چرا نبخشه خدا مهربونتر از تصورات ما بنده هاست 

همینکه پشیمونی و به فکر ببخش خداوند هستی نشون میده خدا به فکرت هست و میخواد بری سمتش گل قشنگم ناراحت نباش. خدا میبخشه ولی سعی کن دیگه تکرار نکنی.

همین الان اگه تونستی  ختم استغفار ۷۰ بندی حضرت علی علیه السلام رو سرچ کن  با توجه به معنیش بخون انقدر به خدا نزدیک میشی که نگو .

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .