2777
2789
یه امامزاده شاهزید هست دیگه اون محله شده اسمش شاهزید، اهالی هم شاهزیدی من ندیدم خواننده کی خواننده ب ...

چه جالب

اسم خواننده رو دقیق یادم نیست اما انگار خیلی قدیمیه اکثر استاد های آواز اصفهان هم فامیلیشون شاهزیدی 

واسم سوال شده بود عزیزم 

مرررسی از اطلاعات خوبت مهربونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالباسم خواننده رو دقیق یادم نیست اما انگار خیلی قدیمیه اکثر استاد های آواز اصفهان هم فامیلیشون ش ...

اصفهان خیلی هنرمند داره😎ممنونم 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

آها هشت بهشت مرکز شهره؟ یعنی جای قدیمی و با اصالتیه؟؟؟

تقریبا منطقه قدیمی شهره و مرکز شهر میشه. از محله های قدیمی هست. البته دوتا خیابون بزرگ الان بهش میگن هشت بهشت غربی و شرقی

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
عزیزم خواستم بدونم مربوط به طایفه ی خاصی هستن؟چون من این فامیلی رو توی فقط اصفهان شنیدم عزیزدلم ممنو ...

ببین برای خود اصفهانن ولی اون منطقه مثل همه جای ایران و هر محله ای از اطراف اصفهان و حتی شهرهای دیگه هم ساکن داره....ما خودمون قبلن همین شاهزید ساکن بودیم و توی همسایه هامون طالخونچه ای ؛شهرضایی،تیرانی و ....داشتیم که همه برای اطراف اصفهانن. ولی در کل منطقه ای که هیچوقت رشدی نمیکنه چرا؟چون اهالیش رشد نمیکنن....با اینکه الان حدود ۲۰ سالی هست خیابون کلا عریض شده با خراب کردن خونه ها و مغازه های قدیمی و ظاهری یکم آراسته تر شده نسبت به قدیم ولی منطقه جالبی نیست.هم مردمای مذهبی و غالبا جانباز و پاسدار و ارتشی و سپاهی و اینا داره ....اصلا اسم یکی از خیابونهای این محله جانبازان هست که الان شده میثم که پره از پاسدار و جانباز و شهید و....که اصلا جالب نیست.....در کل سطح اون منطقه پایینه عزیزم

ببین برای خود اصفهانن ولی اون منطقه مثل همه جای ایران و هر محله ای از اطراف اصفهان و حتی شهرهای دیگه ...

ممنونم عزیزدلم شما مشخصه خیلی خانم دنیا دیده ای هستین

دقیقاً دنبال دونستن فرهنگ و سطحشون بودم 

خیلی کمک بزرگی بهم کردین 

ممنونم عزیزدلم 😘♥️