2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندلی ماشین از هرچیزی واجب تره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
واقعا صندلی ماشین کاربرد ندار ؟

راستش من خودم پسرم کوجیک بود بیشتر کریر استفاده کردم صندلی ماشین نگرفتم کالسکه هم زیاد استفاده نمیکردم من ولی واجبه بخری

صندلی ماشبن رو بستگی به خودت داره که استفاده بکنی یا نه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
راستش من خودم پسرم کوجیک بود بیشتر کریر استفاده کردم صندلی ماشین نگرفتم کالسکه هم زیاد استفاده نمیکر ...

کریر رو میدونم تو ماشین میشه استفاده کرد ولی فک کنم تا ۶ ماه جواب میده بعدش چی  میشه ازش استفاده کرد؟

کریر رو میدونم تو ماشین میشه استفاده کرد ولی فک کنم تا ۶ ماه جواب میده بعدش چی میشه ازش استفاده کرد ...

باور میکنی من تا دیگه پاهاش اویزون میشد از کریر استفاده کردم😅 خیلی برام کاربردی بود حتی تو کریر غذا میدادم بهش میخوابوندمش بیشتر وفتا تو کریر میذاشتمش

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...