2777
2789

اولا اینکه مادرای خیلیامون خانه داره و قابل احترامه ولی تو تاپیک قبلی دیدم خیلیا گفتن زن باید خانم خونش باشه و کار نکنه وگرنه زنانگیش کم میشه و شوهرش بد عات میشه تر اونطرف میگفتن تعداد کارمندا و کارکنای زن خیلی زیاد شده و باید بجای اونا مردا استخدام بشن چون نان اورن!! تا کی زنا میخوان علیه خودشون حرف بزنن مگه شماها به دنیا اومدین فقط برا همسری و شوهر داری یعنی یه زن نمیتونه کار کنه و باید استعداد هاشو تلف کنه چرا چون زنانگیش کم میشه

این همه دانشمند و جراح و فضانورد زن داریم چرا میخواین بجا جنگیندن برا ارزوهاتون فقط زنانگی و همسرداری بکنین همین تفکرات باعث عقب افتادگی جامعه ماعه

بعد انگار فقط مرد نان آور هست

زن سرپرست نديدن

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت عقب ماندگی جامعه ما 

اینکه همه میخوان سرشون تو زندگی هم باشه و اینکه تلاش کنن بگن عقاید من درسته و شما اشتباه فکر می‌کنید.

هرکس دوسداره خانه دار باشه هر کسی میخواد شاغل

دست از سر هم بردارید

تو ادرات از هر ۱۰ زن فقط ۳ نفرشون کار میکنن بقیه پای گدشین

و از اون ۱۰زن ۸زن ژل عمل بینی مژه و ناخن دارن

فقط مردا  کار میکنن

حقیقته واقعا

طی امسال فقط ی کارمند زن دیدم ک واقعا سر کار پول حلال در میاورد و کار میکرد ن عمل داشت ن ژل و ن مژه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من کاملا با اون تاپیک موافقم 

چند سال شاغل بودم فقط خودمو از پا دراوردم 

الان کار نمیکنم همسرم وظیفه شه تامینم کنه  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔