2777
2789
عنوان

یعنی چی که میگین باید بجای زنا مردا استخدام بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 78 پست
درسته ببین من خودم شاغلم ولیـــــــیبرای یک زن فقط و فقط علاقه مهمه وگرنه پـــیر میشهزن باید بره توی ...

با نظر شما موافقم اینکه دنبال هدفت و علاقت باشی اما خب ارهکسی که صرفا برا کمک خرج شوهرش رفته سرکار شاید بد عادت بشه شوهرش

ولی اون قسمتش ک شوهر بد عادت میشه خیلی درسته متاسفانه

این قضیه خیلی راحت حل میشه ،باشوهری ازدواج کنید که بدعادت نشه

شاغل بودن به آپشن برای خانما داره که صرفا برای به دست آوردن نان آور مجبور نیستن هر ازدواجی بکنند یا تو هر ازدواجی باقی بمونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با نظر شما موافقم اینکه دنبال هدفت و علاقت باشی اما خب ارهکسی که صرفا برا کمک خرج شوهرش رفته سرکار ش ...

اره دیگه اینم خودش زن ستیزیه فرقی نداره رسما

ی زن ب خودش فشااار میاره میره کاری میکنه ک دوس نداره

پولی در میاره ک همون پول وسیله ی پررو شدن شوهرشه

بعدشم پیر میشه و حس پوچی میگیره ک چی؟؟؟ 

ک مردم با تحسین بگن افرین فلانی شاغله!!! 

اگه حمله نکنن اون قسمتش که مردا باید برن سرکار چون نان اورن من میگم حرف درستیه ولی نه که کلا زنها نر ...

هرکسی شایستگی بیشتر داشته باشه باید بره سرکار 

ما تو محیط کار میبینیم اکثرا زنا مسیولیت پذیرتر از آقایون هستن

آقایون بیشتر از زیر کار درمیان

همین دیگه علت عقب ماندگی جامعه ما این رفتارهاس که آدما جنبه انتفاد ندارن فقط میخوان پرخاش کنن

کسی پرخاش نکرده شما هستی که جنبه انتقاد نداری و میگی سرتون تو کار خودتون باشه در حالی که من از کسی که گفته خانمها اخراج شن انتقاد کردم 

چیزی درمورد انرژی زنانه شنیدی؟ برو تحقیق کن از وقتی مردها سر کارهای مردونه رفتن و با مردم سروکله زدن ...

ریشه کدوم مشکلات؟ خیانت مردا؟

والا الان زنا اتفاقا زن تر شدن

لطیف تر، زیبا تر، بیشتر به خودشون میرسن، اتفاقا با زنانگی خودشون انس گرفتن، پریود شدن رو قایم نمیکنن، آرایش رو عیب نمیدونن...

زنای قدیم چه زنانگی داشتن که امروزی ها ندارن ؟ صرفا زن بودن رو تو غذا پختن و شستن میبینبد؟

تو ادرات از هر ۱۰ زن فقط ۳ نفرشون کار میکنن بقیه پای گدشینو از اون ۱۰زن ۸زن ژل عمل بینی مژه و ناخن د ...

هرکسی شایستگی بیشتر داشته باشه باید بره سرکار 

ما تو محیط کار میبینیم اکثرا زنا مسیولیت پذیرتر از آقایون هستن

آقایون بیشتر از زیر کار درمیرن

و اینکه ژل و بوتاکس و ناخن منافاتی با کار کردن نداره اتفاقا جواب دندان شکن برای اوناییه که میگن کارمندای خانم زنانگی ندارن😊

بفرمایید هم به خودشون میرسن زنانگی میکنن و انرژی زنانه دارن  هم شاغلن و درآمد دارن و با پول خودشون هرکار خواست میکنه

این قضیه خیلی راحت حل میشه ،باشوهری ازدواج کنید که بدعادت نشهشاغل بودن به آپشن برای خانما داره که صر ...

والا بخدا

مردی که مرد باشه 

شغل و درآمد درست و حسابی داشته باشه رو درآمد زن اصلا حساب باز نمیکنه

هرکسی شایستگی بیشتر داشته باشه باید بره سرکار ما تو محیط کار میبینیم اکثرا زنا مسیولیت پذیرتر از آقا ...

کددم ادارا هستسد ک زن ها مسئولیت مدیر تر هستن؟

کاش این عمل ها زنانگی و زیبایی بیاره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا بخدامردی که مرد باشه شغل و درآمد درست و حسابی داشته باشه رو درآمد زن اصلا حساب باز نمیکنه

میدونی من حرفم این بود چرا باید ارزوها و اهداف و استقلال مالی رو فدای این چرندیاتی مثل انرژی زنانه و فلان کرد مگه زن فقط برا به دست اوردن دل مرد خلق شده اینهمه دختر نابغه و باهوش داریم 

تو ادرات از هر ۱۰ زن فقط ۳ نفرشون کار میکنن بقیه پای گدشینو از اون ۱۰زن ۸زن ژل عمل بینی مژه و ناخن د ...

شماهایی که به خدا و پیغمبر و این حرفا اعتقاد دارید حرفی بزنید که اون دنیا مدیون نشید حداقل

شما چندتا اداره رفتید ؟ چند بار رفتید‍؟ چندتا خانومو دیدید‍؟

شاید این صرفا تجربه شما بوده

من که هر جا رفتم بین خانوم و آقا فرقی نداشته ، خوب و بد تو هر دو جنس هست

ناخن و مژه و رسیدگی به خودشون که به من و شما ربطی نداره 

کددم ادارا هستسد ک زن ها مسئولیت مدیر تر هستن؟کاش این عمل ها زنانگی و زیبایی بیاره

من کادر درمان هستم دانشگاه هم تدریس میکنم

اکثر مدیران خانمها هستن

و تو ده سال سابقه ام به جد میگم خانمها مسیولیت پذیر تر هستن

هرکسی قبول نداره احتمالا نمی‌خواد قبول کنه و زن ستیزی رو بیشتر میپسنده

اینکه عمل زیبا می‌کنه یا نه هم سلیقه ای هست

هرکس دوست داره و دلش میخواد و پولش رو داره عمل می‌کنه نوش جانش مهم اینه خودش راضی باشه ،ظاهر کسی به بقیه مربوط نیست

میدونی من حرفم این بود چرا باید ارزوها و اهداف و استقلال مالی رو فدای این چرندیاتی مثل انرژی زنانه و ...

ببخشیدا من ریدم تو انرژی زنانه و شوهر و این حرفا

آدم باید ببینه چی به نفع خودشه

تو این ایران زن ستیز ، زن باااااید قدرت داشته باشه تمام و شد رفت

میدونی من حرفم این بود چرا باید ارزوها و اهداف و استقلال مالی رو فدای این چرندیاتی مثل انرژی زنانه و ...

متاسفانه تو واقعیت واقعا مردا تو تمامی کارها سهمیه دارن مخصوصا کارا دولتی 

موافقم باهات این حرفا چرت و پرتی

از یه طرف میگن زن شاغل انرژی زنانه اش پایینه از یه طرف میگن به خودش میرسه و ناخن و آرایش داره

این دو تا حرف دقیقا متناقض همین

و اینکه زن شاغل انرژی زنانه نداره یا زن غیر مستقل که بخاطر پول مجبوره کتک و خیانت رو تحمل کنه ؟

بعدشم انرژی زنانه و این چرت و پرتا ارزش زن رو مشخص نمیکنه اینا برای راضی نگه داشتن مرداست