2777
2789

تبلیغاش خیلی وسوسه کننده اس

اون دکتره هست ک آای زند و آشا محرابی میرن پیشش میگه باید ایمپلنت کنی  عین مونگولا نگاه میکنه به همه چی میخوره الا دکتر  😐

همینجا گفته بودن دکتراش دانشجوئن و اصلا مدرک ندارن

بعضیاشونم که اصلا دانشجوئم نیستن

نظام پزشکیشونم دروغه

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا گفته بودن دکتراش دانشجوئن و اصلا مدرک ندارنبعضیاشونم که اصلا دانشجوئم نیستننظام پزشکیشونم درو ...

اونجا که میگه تو اون اینه نگاه کن لبخندتو طراحی میکنه برا کامپوزیت و اینا ....

اونجا که میگه تو اون اینه نگاه کن لبخندتو طراحی میکنه برا کامپوزیت و اینا ....

😐😅😅😅😅 خدایی خیلی چرت میگن

کاملا مشخصه این همه تعریف الکیه

اینجا همه میگفتن  خوب نیست و پول مردمو میخورن 

برخوردشون هم خوب نیست

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

میگم ک یا اینا خیلی پیشرفته ان یا تبلیغاته همش

نه دستگاه هاش بعید میدونم دروغ باشه اون بی حسی بدون درد عالیه اینکه نیاز نیس مدام بری عکس بگیری بیرون مطب عالیه ولی ایمپلنت یه روزه رو درک نمیکنم اصلا اینکه آقای زند اونجا ببینی که دیگه خیلی عالیه   

سلام دوست عزیز اگه با عنوان مدارس استثنایی استخدام شدی نمیتونی بری عادی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سلام دوست عزیز اگه با عنوان مدارس استثنایی استخدام شدی نمیتونی بری عادی

سلام ممنون 

جدی یعنی با ماده 28 قبول بشی بری استثنایی نمیشه بعد در خواست بدی بر ا عادی

سلام ممنون جدی یعنی با ماده 28 قبول بشی بری استثنایی نمیشه بعد در خواست بدی بر ا عادی

تا جایی که من میدونم اگه با عنوان آموزگار استثنایی استخدام شده باشی نمیتونی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تو حکمت عنوان پستت رو چی میزنن؟