2777
2789
عنوان

برای جذب یه مرد چیکار بایذ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 50 پست
کتاب روانشناسی تاریک اثر زک آدامز رو بخون

میشه یه خلاصه خیلی کلی بگی ذزباره چیه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بگه برا جذب به دختر باید چیکار کرد همکاره

احساس قدرت رو تو خودت تقویت کن، حالا یا با باشگاه باشه، یا با استایل مردونه، یا ارتقای شغلی 

جنتلمن باشن اگه نمیتونی لااقل ادای خودشیفته های بی نقص رو  دربیار 

خانوما عاشق توجه هستن، جزییات کوچیک‌ رفتاری و گفتاری، علایق و ایناشو نگاه کن از طریق اینا میتونی نظرشو جلب کنی

اگه یه مدت گرم بودی یه مدت هم یکم فاصله بگیر

خوشگل باش بدون آرایش غلیظخیلی هم صحبت نکن. جدی باش بعد یهو لبخند بزن پراش بریزه😁

من ارایش غلیط هیچ وقت نمیکنم

ظاهرم ساده هست و همیشه سعی میکنم مرتب ترتمیزباشم

کلن هم یه دوست صمیمی دارم ولی بخاطر اقارو بیشتر ببینم متاسفانه نتونستیم با رفیقم کلاسا باهم برداریم زیاد🤣

تو کلاس کلن فقط با دوستم نهایت صحبت کنم و باهم یواش بگو بخند داریم ولی نه درحدی ک کلاسو برداره صدامون. اروم میخنذیم در حد همون لبخندالبته چند جا خیلی بلند خندیدیم تو محوطه دانشگاه🤣وگرنع کلیت اروم و سرسنگین رفتار میکنم. و با پسرا که اصلا صحبت نمیکنم 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

البته بستگی به دختره داره

الان خودت بودی از یه آقا که تو محیط کار مغرور و با احترام با همه صحبت می کنه و با کسی زیاد گرم نمی گیره یا شوخی های بی مزه نمی کنه و..... جذبش نمی شدی ؟!