2777
2789
عنوان

برای جذب یه مرد چیکار بایذ کرد

419 بازدید | 50 پست

چیکا باید کرد و رفتار و...  بایذ داشته باشیم غیرمستقیم جذبش کنیم. طوری ک ناخوداگاه ذهنشو درگیرکنبم؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بمیری براش میرینه برات ، برینه بهش میمیره برات

🤣🤣🤣🤣

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متفاوت باش تا تو ذهنش بمونی، تاکسیک باش

مثلا چطور 

عاشق یکی شدم تو دانشگاه اهل دوستی اینا نیستیم واقعا میخوامش ادم خوبیه🥲 میخوام با پا پس بکشم با دست پیش بکشم یجورایی بنظرت چیکار باید کنم؟

یکی بگه برا جذب به دختر باید چیکار کرد همکاره

عشق محبت ارزش و احترام..تعریفش کن..هرروز بگو دوسش داری..هزینه کن براش...مریض شد مهم باشه برات نزار احساس تنهایی کنه

کارما💫