2777
2789

من وقتی رو میگم که خانمم مشارکت مالی داره  و داره پول میده خانم تاپیک زده بود بالای یه میلیارد طلای مجردی مو شوهرم میگه بده خونخ بسازیم ولی  یدونگم بنامم نمیزنه میگه بنام خودم باشه 

حالا کامنت یه کار بر مرد کپی میکنم 

میگه چون تو من و تویی کردی😐😐چرا گفتی سهم من سهم تو....

خب سوال من اینه همین طور که مردا میگن مال من سهم من بنام من کسی ایراد نمیگیره و یچیز طبیعی هست  ولی وقتی خانم اینو میگه میشه فلاااان و بهمان و زندگی مشترک و چرندیات و....

کامنت اول کپی پستش میذارم

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

مگ مجردی و متاهلی داره،،خوب اون مردم کل عمر مجردیش رو کار کرده،تا به همین عروسی و زندگی و رفاه رسیدن،چرا تمایز می‌زارید بین داشته ها،مگ قرار نیس دو نفر تا آخر عمر کنار هم باشن همه توانشون رو بزارن رو هم،،،چرا هر کی میخواد داشته های خودشو جدا کنه،،کجای زندگی مشترک گفتن این چیزارو....

راجب رد درخواستش هم،خوب هنوز هیچی نشده میاد سهم من سهم تو میکنه،اینطور کاسب وار با همسرش رفتار میکنه،خوب هرکسی باشه جا میخوره یا می‌ترسه ،اونم با گارد بسته عین خودش رفتار کرده.اولش همسرش این سبک زندگی رو باب کرده خوب اونم جوابش.

بعدشم چرا با این لحن صحبت میکنید با من،صرفا یه گفتگو و مشورت،،نه دعوای کیفری...بعدشم شما ب دلیل پسر بودنم،فک میکنید دارم جانب دارانه میگم،بخاطر همین گارد میگیرید..در حالی فقط حرف از اصل زندگی مشترک زدم

پشت و کنار همسرتون باشید ،نه روبروش.مرد و زن هم نداره.

موفق باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سهم داشته توی خرید خونه خب باید به اندازه سهمش دنگ به نامش بشه

مال من و تو نداره برای مردها فقط اینجا معنا پیدا میکنه😕

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

میگه چون مرد کارکرده خرج زندگی داده(منظورش خورد و خوراک و....حداقل‌های زندگی)پس  خانمم باید پولام بده مرد همه چی هم بنام مرد باشه این میشه زندگی مشترک😐😐