2777
2789
عنوان

چرا مردا بدشون میاد چیزی بنام زنشون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم مرد اگه مرد باشه چه زن شاغل باشه چه نباشه چون در هر صورت داره با همون آقا زندگی میکنه از خیلی چیزهاش میزنه قطعا پس تو خرید هر جیزی باید نصف نصف باشن .خدای نکرده هر اتفاقی برای هر کدوم بیفته اون یکی محتاج و سرگردون نشه.و اگه بدبینی بینشون باشه همون بهتر که هر کی سوی خودش بره.

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

عقد نکردن که😐تنصیف اموال تو خود متن عقد نامه هست.

تنصف اموالی که در عقد هست برای زمانی هست که آقا بگه طلاق میدم یعنی طلاق یه طرفه و طبق نظر قاضی تاد50 در صد اموال بعد ازدوا(به غیر ارث)تقسیم میشه ممکنه نظر قاضی باشه 2 درصد 4 درصد و.....

واین با تنصیف اموال که جداگونه امضا میشه فرق داره

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

تنصف اموالی که در عقد هست برای زمانی هست که آقا بگه طلاق میدم یعنی طلاق یه طرفه و طبق نظر قاضی تاد50 ...

تاجایی که من اطلاع دارم تنصیف اموال کلا همینه ن شامل ارث میشه 

ن شامل اموال قبل عقد   ، و طبق نظر قاضی اموالی رو بعد دو تا ده سال بعد زندگی مشترک خریدن شامل میشه 

بهرحال مهم نیست چند و چونش، مهم اینکه ادم قبل عقد به تمام مفاد عقدنامش اگاه باشه

موفق باشید

مامان دوتا گل پسر

تاجایی که من اطلاع دارم تنصیف اموال کلا همینه ن شامل ارث میشه ن شامل اموال قبل عقد ، و طبق نظر قاض ...

شما خودتونم مهریه 14 تا دارین یا فقط برای دختر مردم مهریه 14 تا درنظر میگیرن؟؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

زيرا که به فکر آخر عاقبت و آینده هستن

زیرا که فکر میکنن زن هیچ حقی تو هیچی نداره و فقط باید کلفت و آشپز و پرستار بچه باشه؛ وقتی هم که مرد جون به عزراییل داد تمام مال و اموالش بین خواهر و برادر و ننه باباش تقسیم بشه و زن هیچی نبره و بره بشه زن یکی دیگه تا بچه هاشو تامین بشن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

شما خودتونم مهریه 14 تا دارین یا فقط برای دختر مردم مهریه 14 تا درنظر میگیرن؟؟

من مثل شما و خانواده وکیل وصی  و دخالتگر زندگی برادرم نیستم 

دختر و پسرامون عاقلن شکرخدا تصمیم میگیرن و در ضمن چه دختر چه پسر پدر و مادر دارن که تو تصمیم گیری کمکشون میکنن

منظورم اینکه به کسی مربوط نیست من یا داداشمم چکار میکنیم تو زندگی ، اینقدر طلبکار نباشید از من! من خواستگاری شما نیومدم!

لطفا دیگ رو پیامم ن اینجا ن هیج تاپیک دیگه ای ریپلای نکنید .ممنون

@niniyar‍ عزیزم درسته تو سایت عمومی و تو یک گفت و گو عادی اینقدر از هم طلبکار باشیم؟ لطفا تذکر بدید دیگ هم کلام نش بامن ، ممنون

مامان دوتا گل پسر