2777
2789
عنوان

چرا مردا بدشون میاد چیزی بنام زنشون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 84 پست
چون خانما هول برشون میداره دیگه اون زندگی زندگی نمیشه مث زندگی خواهر خودم زد داییم

اگه مرد هول برش داشت چی؟؟اگه چیزیش شد آواره شد چی؟؟

من که نگفتم مرد از دارایی هاش بزنه بنام خانم گفتم خانم با پول خودش میخره 

فرق اینارو میفهمین؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه زندگی ها مثل هم نیستن، بعضی مردا انصاف ندارن بعضی زن ها هم دنبال کندن هستن.

اما اینکه اگر من دارم خونه رو کامل به نام خودم میزنم هیچ مشکلی نیست، شما بیای بگی سهم میخوای من بگم داری من و تویی میکنی، به نظر من زیاد جالب نیست. خودخواهانه هست.

چون اعتماد صددرصدی ندارهدوم میخوادهمیشه زنش محتاج اون باشه

وقتی خانم داره با پول خودش میخره و شریک میشه چه نیازی به اعتماد مرد هست؟؟؟؟؟؟؟

خب خانم چجوری اعتماد کنه سرمایش بده مرد؟؟

اون وقت دو روز بعد طلاق بگیره علاوه بر خونه یا ماشین کلی هم سکه بگیره

خانم داره با پول خودش خونه میخره نمیخوادکه دارایی شوهرش بنامش باشه!!!

بعد اگه اینجوری باشه مرد ممکنه همه اموال برداره ببره 

اگه مرد هول برش داشت چی؟؟اگه چیزیش شد آواره شد چی؟؟من که نگفتم مرد از دارایی هاش بزنه بنام خانم گفتم ...

آرا پرفسور فهمیدم 

خواهر من خودش کارمند شرکت نفت اون یکی هم معلم 

فدای همه هموطنان عزیزم در سراسر دنیا 

همه زندگی ها مثل هم نیستن، بعضی مردا انصاف ندارن بعضی زن ها هم دنبال کندن هستن.اما اینکه اگر من دارم ...

خود مرده داره منم منم میکنه میگه  کلش بنام من باشه 

بعد وقتی خانم لندتزه سهمش میخواد میگه داری من و تویی میکنی 

معنی زنذگی مشترک نفهمیدی 😐😐😐

آره بنام خودش ولی زندگیش به فنا رفت دو تا بچه دسته گل رو به فنا داد

چه ربطی به اموال و دارایی هاش داشت؟؟؟؟

حتما شریک زندگیش مشکل داشته دیگه

از سال‌ها پیش گفته‌اند اگه می‌خوای کسی رو دیگه نبینی یه پولی چیزی بهش بده.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.