2777
2789
عنوان

چقدر دنیا بی ارزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۶ مجردمبابام وصیت کرده ۳ دانگ خونه به من برسه مثل پسراداداشام میگن ۱ونیم دانگ میدیممنم یه معلمم ...

من ازت بزرگترم مجردم

عزیز دلم حرص نخور نهایت  یه خونه رهن میکنی. و خداروشکر شاغلی.

خدایا شکرت از فهم و شعور بابات. 

منکه نه شغل دارم نه دلسوز🤭

خدا رحمت کنه عزیزم روحش شاد باشه 😢 ببخشید حلالم کن داغ جوون هیچوقت سرد نمیشه 😭

دورت بگردم فدای سرت من ۱۲ساله برادرم فوت شده اما هنوزم داغم براش دردش بزد به قلبم کاش خدا میزاشتش براما چهارتا خواهر بی مادر😭

همین دو ساعت پیش در یکی از تقاط کشور دیدم چقدر اوضاع خرابه و ببخشید حیا دیگه برای برخی مرده حالا اجازه بدید بیشتر بازنکنم که گند را هر چه هم زد بدتر میشه،و مردم دنیا را زیاد از حد جدی گرفتند و در غفلت عجیبی هستند و نمیگن مرگ و اجل وقتی بیاد دیگه زمان بازگشت و اصلاح نداریم

منم ۳۶ مجردمبابام وصیت کرده ۳ دانگ خونه به من برسه مثل پسراداداشام میگن ۱ونیم دانگ میدیممنم یه معلمم ...

وای چه داداش ها بی رحمی داری آخه دنبال چی هستن داه دوری نمیره مثلا خواهرشون هستی غیرت کجا رفته خدا

وای چه داداش ها بی رحمی داری آخه دنبال چی هستن داه دوری نمیره مثلا خواهرشون هستی غیرت کجا رفته خدا

واقعا

یکی از داداشام حالا وضعش خوب نیست اما اون دو تا خونه وماشین وزمین دارن،احتیاج ندارن

بگو سه دونگ سند بزنه بنامت تا بعد داداشت نتونه کمتر بهت بده

پدرم سه ساله فوت کردن

جالبه انقدر هم بابا بابا میکنن

یکیشون میگه هیچکی برام مثل بابام نبود اما

حرفش از پیغمبر بالاتر نیست 

جالبه به خداوپیغمبر فحش میده

به اینجا که میرسه میگه حرف خدا و پیغمبر