2777
2789
عنوان

مجردای بالای 2️⃣6️⃣ سال بیاین

262 بازدید | 37 پست

بچها چه حسی دارین تو این سن مجردین؟

من امشب واقعا دلم گرفت. دختر فامیلمون خوشگل و خوش هیکله تو بهترین سن ازدواج کرد(۲۴ یا ۲۵ سالش بود) الانم که ۲۷ سالشه اولین بچشو بارداره

شوهرش عاشقشه

یکی از دوستامم همینطور اون ۲۵ سالگی ازدواج کرد، الانم با شوهرش کل دنیا رو دارن میگردن

یکی دیگه از دوستای سابقم تو ۲۳ سالگی ازدواج کرد شوهرش عاشقشه میپرستدش

یه دوست دیگم دارم امسال ازدواج کرد اونم با چه پسری...

اوایل میگفتم اشکال نداره، ولی الان واقعا ناراحتم. درسته خوشگل نیستم هیکلمم معمولی رو به پایینه ولی خب مگه آدم نیستم؟ 

باشگاه میرم، دارم مهارت هم یاد میگیرم که بعدا درامد داشته باشم. ولی میخوام الان دیگه مثلا نامزد کنم بعد یک سال ازدواج. بعدم چند سالی بدون بچه خوش بگذرونیم تا بعد تصمیم بگیرم بچه دار شم

با این اوضاع من تا ازدواج کنم باید سریع به فکر بچه بیوفتم چون ممکنه از سن باروریم بگذره...

شما چه فکرایی میکنید درباره ازدواج؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۲۸سالمه مجردم 😭😭😭😭😭😭

متولد چندی؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

چی بگم منم مثل تو تصمیم گرفتم دیگه فکر نکنم چون فقط به ذهن خودم آسیب میزنم

من بخدا اصلا بیخیال بودم اینهمه سال

تازه امسال اینجوری شدم

من۳۲ام

میتونم بپرسم مشغول چه کاری هستین؟ 

خواستگار داشتین و ازدواج نکردین یا نداشتین؟

ببخشیدا اگه دوست داری جواب بده

میتونم بپرسم مشغول چه کاری هستین؟ خواستگار داشتین و ازدواج نکردین یا نداشتین؟ببخشیدا اگه دوست داری ج ...

گلی من. یبار ازدوام کردم ۴ساله جدا شدم

بعد جدایی ام خاستکار داستم به دلم نبود

خیلیییی دلم میخاد ازدواج کنم

طراح و مشاوربرندینگم

بیشتر دور و وریای من ۲۸ ۳۰ سالگی ازدواج میکنن

والا دوستای من اکثرا ۲۵ اینطورا

حس بدی میگیرم

این دهه هشتادیا که اصلا هیچی اونا عقل ندارن دانشگاه نرفته شوهر میکنن ولی ما واقعا سنمونه. نمیدونم چرا من اصلا اصلا خواستگار ندارم...

بقیه میدیدم چند تا چند تا داشتن بعد یکی رو انتخاب کردن 

من انگار ادم نیستم هویجم

۷۶

من یه سال ازت کوچیکترم ...